• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

22.09.2020

22:44

NE PIJEM CIJALIS I MENI MOŽE SVE DA POLUPA! Crni odlepio za LJUPKOM - Imam tri "hamera", limuzinu, "bentli"... Svi je se PLAŠE, ja sam ČOVEK ZA NJU!

Estrada

NE PIJEM CIJALIS I MENI MOŽE SVE DA POLUPA! Crni odlepio za LJUPKOM - Imam tri "hamera", limuzinu, "bentli"... Svi je se PLAŠE, ja sam ČOVEK ZA NJU!

Podeli vest

Rešio da je obori s nogu!

Ljupka Stević ostavila je generala policije Dragišu Simića, kog je prošle nedelje udarila, a onda mu i razbila dva automobila kada je saznala da je vara sa, kako je rekla za medije, tri maloletnice, ali je zato dobila novog udvarača, i to nesuđenog kandidata za predsednika Crne Gore Ranka Crnog Đurišića.

Ovaj Podgoričanin je poznat na Instagramu po životnoj filozofiji da dangubi, pa je čak i na svoj žuti "hamer" stavio tablice "Nerad".

"BOLJE DA VAS NEKO NOV IZJ*BE, NEGO USMRDELI BIVŠI!" Sandra Afrika ŠOKIRALA porukom - obratila se LJUPKI! ŽESTOKO (FOTO)

Đurišić, koji se uveliko deklariše kao pevačicin novi dečko, rekao je:

 - Kad sam čuo za skandal, odmah sam iz Crne Gore krenuo za Beograd. To je žena mog života. Ovakvu sam ženu tražio, koja je hrabra, pravi vuk, mudonja. Čitavog života imam posla s takvim ženama i jedino ja mogu da budem bensedin za njih. Pored toga, ne pijem cijalis - našalio se Crni i objasnio je i čime ga je Stevićka fascinirala.

- Svi je se sad plaše, ali ja sam samo njen i ja sam joj dečko. Tek ćete da vidite čime ću ja nju da fasciniram. Ta žena je veliki borac, sposobna, zna šta hoće i ne dozvoljava da se neko igra s njom. Raspitao sam se dobro i normalno da me takva žena privlači - poručuje Đurišić.

Foto: TV Pink printscreen

On se ne plaši da bi mogao da prođe kao general.

- Imam tri "hamera", limuzinu, "bentli" i neka lomi slobodno sve ako nešto zgrešim. Ali ja ne pijem cijalis i nemam problem. Ona je već moja. Ne brinite se vi. Neće ona nigde. Detalje neću da vam otkrivam, nešto neka ostane mala tajna - misteriozan je Ranko.

Đurišić kaže da ga Ljupkin bivši partner, s kojim je provela deset godina, ne zanima.

- Neka on čuva familiju, a meni nek prepusti Ljupku. Vidiš da čovek ne može da se izbori s njom. Ljupki je već bolje otkad je saznala da ja stojim iza nje, dao sam joj punu podršku, a najvažnije je da napokon ima pravog muškarca - tvrdi on.

Foto: printscreen facebook

Đurišić je ovom prilikom objasnio i kako uživa u životu.

- Živim tri meseca na moru, obiđem stan u Podgorici i vratim se za Beograd. Ništa ne radim, tako sam navikao, a i tako sam u mogućnosti. Tako sam se rodio. Odmaram se do osam uveče, a onda sam slobodan. Meni samo treba Ljupka, sve ostalo me ne zanima. Znate vi koliki red ponuda imam u telefonu, do Nove godine bih bio zauzet. Ali niko me ne zanima, samo Ljupka. Sve napuštam zbog Ljupke - završava Đurišić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija