• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

28.12.2020

09:30

ĆERKA VESNE ZMIJANAC BATALILA PEVANJE?! Nikolija započela NOVI BIZNIS SA SESTROM - evo koliko od toga ZARAĐUJE/FOTO/

Estrada

ĆERKA VESNE ZMIJANAC BATALILA PEVANJE?! Nikolija započela NOVI BIZNIS SA SESTROM - evo koliko od toga ZARAĐUJE/FOTO/

Podeli vest

Pevačica Nikolija Jovanović tokom karantina za vreme koronavirusa razmišljala je o novim poslovnim potezima, te joj se jedan učinio izuzetno primamljivim.

Kako je pored pevanja moda njena druga najveća ljubav, Nikolija je odlučila da sa svojom polusestrom Teodorom pokrene biznis.

Njih dve će pokrenuti vlastiti modni brend sa nekoliko komada odeće, koju će za sada prodavati onlajn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ABOUT ME (@about.me.brand)

- Dugo sam razmišljala o tome, ali nisam imala vremena za to. Još jedna od prednosti pandemije koronavirusa je što sam imala vremena da se posvetim tome. Sestra studira međunarodni biznis, koji sam i ja završila, tako da je pomogla oko operativnog dela, dok sam ja bila zadužena za kreativni. Mislim da smo dobra kombinacija za sada i za ubuduće. Napravile smo dva modela trenerki i jedan top, ali biće svega. Krenula sam u sve to stidljivo u mojoj glavi, ali onda sam videla da su mogućnosti ogromne i jedva čekam da izbacim nove modele, kao i kolekciju proleće/leto - rekla je Nikolija i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

- Namerno nisam krenula sa mnogo proizvoda, htela sam da vidim prvo kako će to da ide. Estetski mi je to što sam napravila bilo ono što bih ja u tom trenutku nosila. Ko me zna, zna da ja u trenerkama živim, a ponekad i nastupam. Za početak ću da prodajem odeću samo onlajn, a za butik ćemo da vidimo dogodine - navela je pevačica.

Kako se saznaje, pevačica zarađuje oko 100 evra po komadu trenerke, a kako je krenula prodaja, ostaje da saznamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 3 godine

'batalila pevanje'?. E šteta. Posle toliko hitova.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija