• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.01.2021

19:04

OVOG PEVAČA SU IZBACILI IZ ŠKOLE ZBOG 250 NEOPRAVDANIH! Nećete verovati šta je usledilo NAKON TOGA!

Estrada

OVOG PEVAČA SU IZBACILI IZ ŠKOLE ZBOG 250 NEOPRAVDANIH! Nećete verovati šta je usledilo NAKON TOGA!

Podeli vest

Pevač Haris Džinović otkrio je da su ga bili izbacili iz gimnazije i da je dobio 250 neopravdanih, a onda su ga roditelji preko veze vratili u školu.

Pevač Haris Džinović gostujući u jednoj emisiji, otkrio je zanimljive detalje iz privatnog života koje malo ko zna.

Foto: Printscreen You Tube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

- Ono što sam ja radio to je bio kraj sveta. Bežao sam sa časova, pa su me dva puta izbacili iz gimnazije. Igrao sam fudbal, išao na treninge, dobio 250 neopravdanih, pa išao u večernju školu. Za godinu dana završio sam dva razreda, pa se opet upisao. Roditelji su mi radili u Izvršnom veću pa su mogli preko veze da me vrate u školu - rekao je pevač i dodao:

Foto: Printscreen You Tube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

- Voleo sam da budem i fudbaler, i pevač i svirač i skijaš i gimnastičar. Bavio se i lovom i ribolovomMoraš da napraviš jedno usmerenje i da se držiš toga. Zato je i meni muzika došla kao "ahaha, hihi". Da sam bio orijentisan samo na muziku, možda bih upisao muzičku školu, pa akademiju. Ovako sam neobrazovan i samouk, kada je reč o muzici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija