• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

29.01.2021

10:30

ANI NIKOLIĆ SE SLOŠILO! Rasta izašao iz zatvora, ona ODBILA DA GA VIDI! Reper PLAKAO, a evo šta je sa ĆERKICOM TAROM!

Estrada

ANI NIKOLIĆ SE SLOŠILO! Rasta izašao iz zatvora, ona ODBILA DA GA VIDI! Reper PLAKAO, a evo šta je sa ĆERKICOM TAROM!

Podeli vest

Prvo što je Stefan Đurić Rasta uradio kad je napustio pritvor u Centralnom zatvoru, gde je proveo oko četiri meseca, bio je poziv bivšoj supruzi Ani Nikolić.

Iako je odmah poslala ćerku kod bivšeg muža, koji je želeo da je vidi, Nikolićeva nije htela da s njim razgovara uživo jer su doskoro bili u sukobu.

Prema rečima izvora Kurira, reper je od nje tražio da se vide kako bi porazgovarali nakratko i da od nje preuzme dete, ali Nikolićeva nije bila voljna da mu u potpunosti izađe u susret.

Ana je Rasti rekla da se ne oseća dobro i da nije u stanju da se vidi s njim, ali je rado pristala da mu preda ćerkicu, koju je on jako poželeo, s obzirom na to da je dugo nije video. Navodno, njih dvoje nisu pričali o tome šta se i kako desilo od trenutka kada je reper uhapšen zbog posedovanja droge, ali je on Ani rekao da se oseća dobro i da očekuje da se sudski proces brzo završi.

Po unuku stigla baka

Naposletku, dogovor je postignut da po devojčicu dođe Đurićeva majka Slađana, koju je dovezao vozač. Potom su otišli do zgrade na Vračaru u kojoj žive Rastini roditelji i tamo su svi zajedno proveli noć.

Susret s ćerkom za repera je bio izuzetno emotivan. Kako kaže naš sagovornik blizak porodici Đurić, on je, kad je video Taru, čak i zaplakao, ali se brzo pribrao, jer nije želeo da se ona oseti neprijatno i nelagodno. Celo veče su se igrali, a Stefan je svojoj mezimici obećao da se više neće odvajati od nje.

Foto: instagram/stefanrasta

Rasta i ćerkica Tara

Podsetimo, Ana i Rasta bili su u vrlo zategnutim odnosima pre nego što je on uhapšen. Najčešće su se svađali oko vaspitanja deteta, jer su imali različite poglede i shvatanja, mada je bilo čarki i zbog drugih stvari. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija