• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2021

07:04

PENZIONERKA (81) SE UDALA ZA MLADIĆA (36) Šokirala je svet detaljima iz spavaće sobe, a sada se ponovo oglasila: Plačem svaki dan...

Estrada

PENZIONERKA (81) SE UDALA ZA MLADIĆA (36) Šokirala je svet detaljima iz spavaće sobe, a sada se ponovo oglasila: Plačem svaki dan...

Podeli vest

Iris Džouns (81) koja se prošle udala za Egipćanina Mohameda Ibrihama (36), kojeg je upoznala 2019. na Fejsbuku, sve teže podnosi to što ne mogu biti zajedno jer mu nije odobrena viza za Veliku Britaniju

- Ima dana kad se nekako držim, ali i onih kada stalno plačem. Odvojena sam od osobe koju volim i to je jako teško. Vreme nije na mojoj strani, što znaju i njegovi advokati - kazala je 81-godišnja Iris iz  Somerseta za britanske medije

Svet je ostao zatečen kada su mediji objavili priču o ljubavnoj vezi mladog Egipćanina i britanske penzionerke. Iako je Iris 20 godina starija od njegove mame, ovaj par odlučio je da se venča!

"Ljubav vas čini slepim"

Podsetimo, priča o ovom paru odjekunula je svetom prošle godine, a čak i tada, mladić je planirao da se venča sa svojom devojkom uprkos njenim godinama i rekao "ljubav vas čini slepim".


- Kada ste muškarac i kada se zaljubite u ženu, nije važno koliko godina ona ima ili kako izgleda - rekao je za Dejli mejl.


Mohamed je ispričao da je većina ljudi bila skeptična kada je ova veza u pitanju, ali da su njih dvoje poleteli jedno drugom u zagrljaj čim su se upoznali.

Foto: printsscreen

Iris je sve šokirala ispovešću


- Nije me zanimao njen izgled, već ono što je nosila u sebi. Veoma je pametna i ima veliko srce. Možda je malo čudno živeti sa ženom koja je 20 godina starija od moje majke, ali to je ljubav - rekao je Mohamed.

On nije hteo da otkriva mnogo detalja iz spavaće sobe, ali je naveo da je Iris veoma strastvena i da se oseća posebno jer ima tako divnu dušu.

Sa druge strane, Iris nije bila tako stidljiva kada je pričala o njihovom životu za britanske medije. Ona je tada ispričala da je niko nije takao 35 godina i da se osećala kao da je ponovo devica, šokiravši voditelje detaljima iz spavaće sobe.

Tvrde da nije novac u pitanju

Mediji su preneli da se strast između ovog neobičnog para rasplamsala nakon što su se upoznali na Fejsbuku, a Iris je odmah rekla kako nema šanse da je mladić sa njom zbog novca jer ona živi sa samo 200 funti (27.915 din) penzije nedeljno.

- Ako odluči da se oženi sa mnom zbog bogatstva, biće veoma razočaran jer je imam samo penziju - rekla je Iris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija