• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

22.02.2021

23:11

CECA, BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ PRE KONCERTA TRAŽE OVO! Nećete verovati koje ZAHTEVE imaju naše ZVEZDE!

Estrada

CECA, BRENA I DRAGANA MIRKOVIĆ PRE KONCERTA TRAŽE OVO! Nećete verovati koje ZAHTEVE imaju naše ZVEZDE!

Podeli vest

Rajder-liste svetskih zvezda sežu do nerealnih i teško izvodljivih, dok su naše estradne zvezde nešto skromnije.

Rijana je u Londonu tražila da joj svlačionica bude osvetljena svećama, posuta cvećem, kao i da u njoj bude dugačak kauč, ali ne od kože, već da preko njega bude "ledeno plavi prekrivač". Takođe je zahtevala i gomilu brze hrane.

Madoni je bila potrebna soba za 200 ljudi, 30 članova obezbeđenja, joga instruktor, 20 međunarodnih telefonskih veza u svlačionici, u kojoj su morali da budu i ljiljani, bele i pink ruže, ali da budu pravilno isečene.

Dženifer Lopez je tražila privatni avion, hotelske sobe za svoju armiju stilista i šminkera. Imala je i ona, blago rečeno, čudan zahtev: da joj kafa bude promešana suprotno kretanju kazaljki na satu!?

Foto: Printscreen You Tube/ Jennifer Lopez

A šta traže naše najpopularnije pevačice?

Minimalne zahteve, očekivano, ima Dragana Mirković, koja u svom bekstejdžu mora da ima samo vodu, baš kao i njene kolege iz "Leksington benda".

Foto: printscreen instagram

Jedna od najskromnijih je i Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- Imam rajder-listu, naravno, to je potpuno prirodna stvar kada se bavite ovakvim poslom. Ali što se tiče moje lične rajder-liste, da sad ja nešto posebno zahtevam, isključivo nehlađenu vodu i ništa više - izjavila svojevremeno folk diva.

Kako bi posle nastupa povratila snagu, pored osveženja, Lepa Brena od organizatora traži i voće.

Foto: printscreen instagram

- Jednostavno, volim da se najedem svežih voćki. Nema ono koje posebno preferiram, voće je puno vitamina i minerala, tako da mi ni u kom slučaju ne može naškoditi - otkrila je Brena jednom prilikom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17