• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji list

03.03.2021

07:25

Žena ugledala sliku sa venčanja i shvatila da je muž od nje GODINAMA KRIO JEZIVU TAJNU

Estrada

Žena ugledala sliku sa venčanja i shvatila da je muž od nje GODINAMA KRIO JEZIVU TAJNU

Podeli vest

Britanka Iv Gibni (60) gledala je sa zaprepašćenjem u fotografiju venčanja na kojoj je bio njen muž s drugom ženom i to kao mladoženja.

Vrlo brzo se pokazalo kako je njen suprug Moris ustvari bigamista koji je 160 kilometara dalje imao drugu porodicu.

Upoznali su se u Nigeriji i venčali nakon samo tri meseca veze. Ali, nakon 17 godina braka ona je saznala da je njen suprug upoznao drugu ženu koja je živela u Storbridžu. Trenutak kad je saznala istinu opisala je za medije kao 'apsolutnu izdaju'.  


Moris je radio na naftnoj platformi širom Bliskog istoka zbog čega je još i lakše mogao da izvede prevaru. Za bigamiju je dobio uslovnu kaznu i još je u braku s drugom ženom.  
- Najsnažniji osećaj je onaj apsolutne izdaje. To nije bila samo afera. Brak je zavet ljubavi i obaveze. Kad si u srećnoj vezi, ovako nešto ti ne pada na pamet  - kazala je.  


Brak između Iv i Morisa nikad nije bio konvencionalan s obzirom da je on provodio duža razdoblja izvan zemlje radeći na naftnim bušotinama, ali ističe kako je odgovarao i jednom i drugome. U trenutku kad se saznalo za njegov drugi brak, bili su u procesu razvoda. Moris je upoznao Suzan u Omanu u 2011. godine. Verili su se osam meseci kasnije i venčali 2013. godine. Samo dva mjseca ranije, Iv i Moris su odlučili kako njihov brak ne funkcioniše zbog prevelike udaljenosti, ali i dalje su službeno bili u braku. 


Prvi crv sumnje da se nešto događa imala je u trenutku kad je vijela slike njegovih sestara na venčanju. On joj je rekao kako je predepresivan da se vrati u Englesku, ali je onda  saznala da je u Storbridžu. Nazvala je njegovog kolegu koji tamo živi misleći kako je kod njega, samo da bi joj on rekao kako je on Morisov pašenog.  Porodica njegove nove supruge bila je uverena kako su oni razvedeni i to već nekoliko godina. 
Javnost je za slučaj saznala jer je Iv napisala knjigu o izdaji koja će biti objavljena ove godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija