• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

26.05.2021

14:34

RADNICI IZ FABRIKE SU DIZALI KREDITE ZA INTIMNE ODNOSE SA MNOM! ŠOK priznanje pevačice koja se bavi PROSTITUCIJOM!

Estrada

RADNICI IZ FABRIKE SU DIZALI KREDITE ZA INTIMNE ODNOSE SA MNOM! ŠOK priznanje pevačice koja se bavi PROSTITUCIJOM!

Podeli vest

Transrodna pevačica Elektra Elit, koja je priznala da se bavi najstarijim zanatom u Švajcarskoj, govorila je o zaradi, klijentima, ali se dotakla i Evrovizije i naših predstvnica - članica grupe "Hurricane".

Transrodna pevačica je, naime, gostovala u emisiji kod Dragana Marinkovića Mace i ovom prilikom istakla da su naše predstavnice "razbile", kao i da celi svet zna reči pesme "Loco, loco", ali i da joj fanovi predlažu da se i ona okuša na ovom muzičkom takmičenju.

Međutim, dok to ne učini, nastavlja da se bavi karijerom pevačice u Srbiji, i najstarijim zanatom u Švajcarskoj.

Foto: printscreen

Elektra Elit

- Ja sam izgradila ime Elektra Elit - tamo kao elitna prostitutke, a ovde kao pevačica. Ja sam tamo registrovana i sve vreme dok sam ovde ja dobijam moju platu iz Švajcarske.

Elektra je otkrila i kakvu zaradu ima od najstarijeg zanata.

- Ne bih bila to što jesam da nije! Ja svako jutro ljubim ulicu kojom idem do mog salona gde radim i gde mojim prijateljicama izdajem sobe. Sada su Rumunke i Bugarke napravile pometnju sa cenama, spustile su na 150 franaka, a kod mene nema ni kafe ispod 500 evra - rekla je ona i dodala da za sat sa njom klijent mora da iskešira između 800 i 1000 franaka.

Elektra je otkrila i da u Švajcarskoj postoji "škola", tačnije radionica za prostitutke i otkrila da ona, ali i Brazilke nemaju makroe.

Foto: printscreen

Elektra Elit

- Postoje devojke koje rade za makroe, ali to se zna da su ugnjetavane i da sav novac ide njima. Ja sam tamo 21 godinu, imam puno stalnih mušterija i da se zna - od bogataša nema para, ali sam imala radnike iz fabrika koji su dizali kredite da bi bili sa mnom. Oženjeni radnici, tamo samo oženjeni dolaze.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 2 godine

Sve pevačice su se bavile i(li) se bave prostitucijom - od početka karijere u nekoj seoskoj ili drumskoj kafani ili pod šatorom na vašarima, do prvog ili bilo kog visokog mesta na ranglisti popularnosti a razlika je u društvenoj ili ekonomskoj poziciji onoga kome se prodaju i finansijskoj i društvenoj moći njegovih prijatelja s kojima su prinuđene da ,,to'' rade besplatno. O tome je svojevremeno u jednom od intervjua davno datog ,,TV Novostima'' pričala naša (već nekoliko godina pokojna) pevačica zabavne muzike.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija