• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.06.2021

21:19

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KOLIKO JE ISKEŠIRAO ZA ALBUM SVOJE SUPRUGE: Uložio sam 140 PENZIJA, rešio sam da joj posvetim PAŽNJU posle 25 godina!

Dejan Živančević

Estrada

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO KOLIKO JE ISKEŠIRAO ZA ALBUM SVOJE SUPRUGE: Uložio sam 140 PENZIJA, rešio sam da joj posvetim PAŽNJU posle 25 godina!

Podeli vest

Pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, danas je zablistala kada se pojavila na promociji muzičkog albuma koji je snimila nakon 11 godina pauze.

Suzana je na promociji albuma okupila mnoge javne ličnosti, a najveću podršku pružao joj je direktor "Granda" Saša Popović, koji je sve vreme bio uz svoju suprugu.

- Ja sam od penzije sve ovo uspeo da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, sam sebe - rekao je Saša i dodao:

Foto: Dejan Živančević

Suzana i Saša

- Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo. Za 25 godina nisam favorizovao svoju suprugu, i posle 25 godina sam rešio da joj posvetim pažnju. Stavljao sam je po strani, mislim da je ovo naša kruna našeg braka. Ona je uvek govorila da ne guram nju. Sad kad sam otišao u penziju i prodao Grand, daj ovo - rekao je Popović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija