• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

21.06.2021

21:55

EVO ŠTA JE SAŠA POPOVIĆ KUPIO SUZANI ZA ROĐENDAN - OVO RETKO KO IMA! Atrakcija u njihovom DOMU - svi su dolazili da ga VIDE!

Dejan Živančević

Estrada

EVO ŠTA JE SAŠA POPOVIĆ KUPIO SUZANI ZA ROĐENDAN - OVO RETKO KO IMA! Atrakcija u njihovom DOMU - svi su dolazili da ga VIDE!

Podeli vest

Suzana Jovanović i Saša Popović imaju jedan od najskladnijih brakova na estradi, a da i posle toliko godina zajedničkog života uspeju jedno drugo da iznenade pokazuje i ovaj događaj kojeg se pevačica prisetila.

Naime, Suzana je ispričala kako ju je Saša iznenadio jednim rođendanskim poklonom, a mnogi bi rekli da je Popović i te kako originalan.

Foto: Dejan Živančević

Suzana i Saša

- Ne znam odakle mu je ideja pala na pamet. Uzeo je majmuna meni za rođendan, to nikome ne bih preporučila da drži u domu. Imali smo horde prijatelje koji su dolazili da vide atrakciju, majmuna u kavezu, posle smo ga dali zoološkom vrtu. Majmun je velika odgovornost, velika obaveza - rekla je Suzana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 2 godine

Primeren poklon, pa nema mesta čuđenju i senzacionalizmu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija