• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2021

23:30

NE ŽELI DA PRIZNA GREŠKU! Sadik NEVEŠTO pokušao da opravda svoj SRAMAN ČIN: Nije moja misija da mirim BALKAN! /FOTO/

printscreen TV Prva

Estrada

NE ŽELI DA PRIZNA GREŠKU! Sadik NEVEŠTO pokušao da opravda svoj SRAMAN ČIN: Nije moja misija da mirim BALKAN! /FOTO/

Podeli vest

Finalista muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sadik Hasanović, dospeo je u centar skandala kada se saznalo da je u prošlosti pevao pesme o klanju Srba i kada su svetlost dana ugledale njegove fotografije sa Naserom Orićem.

Sada se "Zvezda Granda" oglasila na svom Instagram profilu.

- Potičem iz porodice koja ima dugogodišnju muzičku tradiciju. Moj đed je bio violinista, otac pevač... Ja sam nastavio s pevanjem, kako kod nas kažu s kolena na koleno. Ali ako neko od mene očekuje da biram između oca i porekla, umesto uspešne karijere, ja bez dileme biram ono prvo, oca, porodicu i moje poreklo, a pevati nikada prestati neću! Ovih dana me brutalno napadaju. Znam teško je nas na Balkanu pomiriti, čini mi se da to ne može niko pa neću ni ja, a voleo bih da mogu. Isto tako moja misija nije da mirim Balkan nego da odem u Beograd i pokažem svoje muzičke sposobnosti i to sam ulaskom u finale "Zvezde Granda" dokazao.

Foto: printscreen instagram

Sadikova objava

- A sada malo surove istine... Nije ovaj mladić, onda dečak Sadik, rođen u Švajcarskoj, a danas živi u Srebreniku, zato što je hteo da tako bude, već je u Srebreniku zato što su mu oca i majku iz Srebrenice, proterali u julu 1995.godine i oko toga neću nikome da se pravdam. To od mene ne očekujte. Vidim sada sam postao i politička tema, svi se utrkuju da me optuže kako sam neke izdao, a neke uvredio i kupe poene na meni. U politiku se ne mešam, to me ne interesuje. I ovo želim reći javno, bez obzira šta ko o tome misli. Ja se ne odričem moje zemlje Bosne, moje Srebrenice i moga Srebrenika. Ni za šta, pa ni za uspešnu karijeru. Ali i dalje sam na stanovištu da poštujem Srbiju, onu Srbiju koja je spremna da idemo dalje, a ne onu koja je spremna da nas vrati u devedesete. S ovim stavljam tačku na sve i ovo je moje zadnje izjašnjenje na ovo sve - zaključio je Sadik.

Foto: printscreen

Sadik peva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mala

pre 2 godine

Срам те било , Србијо, кога све примаш ! Изгубила си достојанство!

dera

pre 2 godine

Sedi tamo gde si , za ovde nisi . I drugi put kad hoces nesto da napises nadji nekog ko nije ovoliko glup .

Tomas gustafsson

pre 2 godine

Боље би ти било да ћутиш! Ти ћеш да оцењујеш која Србија ваља, и куда треба да иде!?

Boris

pre 2 godine

Ovaj se uopste ne razlikuje od bilo kojeg drugog dzihadiste ,porucite mu da on nema nikakvu Bosnu vec ima 23% federacije odnosno nekoliko kantona i to je sve

Getsbi

pre 2 godine

Oni koji na biko koji način rade ili su radili protiv Srbije ne mogu u njoj da bitišu. Proterati kao što se proteruju špijuni u svetu. Tačka.

DOLIC

pre 2 godine

ONDA IDI U BOSNU STA TRAZIS U BEOGRADU I SRBIJI

Kriv si

pre 2 godine

Ako si ti bio dete u to vreme, tvoj otac nije! Mogao je lepo da te spreci da to radis. Ali, mi Srbi smo proklet narod!

Dule

pre 2 godine

Nije da miris nego da zavadjas ili da nastavis gdje ti je babo stao

KIR SRBIN

pre 2 godine

Није крив Садик, него битанге из Србије што га зову да пева и што су му ментори. Заборавило се на Ханку Палдум (и друге "палдумчиће" из НДХ, муџахединских БХ кантона, а богами и монтенегра што пљују све што је СРПСКО и почиње на слово "С"), за њене злочине није довољан један сведок из логора, мора да их буде више? "Наши" се квази европејци оличени у "естрадним звездама" и којекакве телевизије убише да их доводе да им гостују у програмима и правдају своје бљувотине о Србима и Србији.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija