• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2021

09:47

SRAM TE BILO, TARIN OTAC JE MLAĐI OD TEBE! Ša se našao na VRUĆOJ STOLICI, gledateljka ga ISPORZIVALA, nije mu BILO DOBRO /VIDEO/

TV Pink printscreen

Estrada

SRAM TE BILO, TARIN OTAC JE MLAĐI OD TEBE! Ša se našao na VRUĆOJ STOLICI, gledateljka ga ISPORZIVALA, nije mu BILO DOBRO /VIDEO/

Podeli vest

Nenad Aleksić Ša na početku emisije otkrio je da se ipak nije čuo sa porodicom Tare Simov

- Nisam se čuo sa njenom majkom, video sam šta je njen otac govorio, ali je sve okej, ne bih samo želeo da me neko mrzi - rekao je Ša.

- Oni bi najviše voleli da Tara njega voli i da to uspe, ali oni znaju Taru - otkrio je Đedović.

Usledilo je i prvo uključenje, a Hanka nije želela ni da se pozdravi sa Ša.

- Drago mi je što je Đedović bio mozak, za razliku od ovog gospodina kog je vaspitala ulica. Zbog čega je dotični lagao celu naciju i sebe, pre svega? Ništa nije mogao da postigne u životu. Njen otac je mlađi od tebe, sram te bilo. Ne veruješ ni svom ocu, ni majci, Tara ga može zvati "tata". Ivana je najsrećnija što se otarasila monstruma - komentarisala je gledateljka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

ipak treba ostaviti njemu da se uveri koju je glupost napravio ako je hteo dete a Ivana nemoze da mu to pruzi treba dobro razmisliti ja sam imao u komsiluku slicnu situaciju zena se razvela a posle se ispostavilo da je ona jalova i sad je nula on ima dvojedace i lepo zivi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija