• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.08.2021

09:26

JELENA MARJANOVIĆ BI DANAS NAPUNILA 38. GODINA! Pevačica je UBIJENA sa devet udaraca u GLAVU, a za sve je OPTUŽEN njen SUPRUG!

Printscreen You Tube

Estrada

JELENA MARJANOVIĆ BI DANAS NAPUNILA 38. GODINA! Pevačica je UBIJENA sa devet udaraca u GLAVU, a za sve je OPTUŽEN njen SUPRUG!

Podeli vest

Pevačica Jelena Marjanović napunila bi danas 39 godina da tog 2. aprila 2016. godine nije brutalno, sa devet udaraca u glavu, ubijena u kanalu pored nasipa, u naselju Crvenka.

Jelena Krsmanović rođena je 29. avgusta 1983. godine. Još od malena želela je da peva, te je još tada tražila svoje mesto pod estradnim nebom. Tokom tog traganja upoznala je Zorana Marjanovića, kasnije supruga, muzičkog producenta, koji je sa svojom porodicom živeo nekoliko kuća dalje. Nakon nekoliko godina veze udala se za njega i prešla da živi u njegovu porodičnu kuću.

Foto: Printscreen You Tube

Jelena Marjanović

U braku sa njim dobila je ćerkicu, koju je, kako svi njeni poznanici i dan danas pričaju, volela više od svega. Od muzičke karijere Jelena se udaljila nakon rođenja ćerkice. Ipak, nekoliko godina kasnije ljubav prema muzici navela ju je da krene sa planovima za povratak estradi.

Međutim, 2. aprila 2016. godine, dan nakon što je snimila dve strofe svoje, ispostaviće se kasnije, poslednje pesme, Jelena je ubijena, na svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišnja ćerka.

Podsetimo, Zoran Marjanović je optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode. On je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović

Zoran Marjanović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija