• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

21.09.2021

14:15

HELENA TOPALOVIĆ I NJEN 10 GODINA STARIJI MUŽ UŽIVAJU NA MEDENOM MESECU! Kada čujete koliko plaćaju noć u hotelu neće vam biti dobro!

printscreen instagram/helena_topalovic

Estrada

HELENA TOPALOVIĆ I NJEN 10 GODINA STARIJI MUŽ UŽIVAJU NA MEDENOM MESECU! Kada čujete koliko plaćaju noć u hotelu neće vam biti dobro!

Podeli vest

Nakon što su pre nekoliko dana izgovorili jedno drugom sudbonosno "da", Helena Topalović i Dragan Aleksić su se uputili na medeni mesec.

Podsećanja radi, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka udala se za bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, a mediji su danima izveštavali kako o velelepnoj venčanici, tako i o detaljima ovog slavlja.

Foto: printscreen

Helena Topalović

Kako je poznata po raskošnom načinu života, Helena ništa manje od toga nije želela za medeni mesec, te su se ona i Dragan uputili na Sejšele.

Foto: printscreen

Helena Topalović

Njihov izbor je pao na jedan tamošnji hotel sa pet zvezdica u kom samo noćenje košta između 50.000 i 60.000 dinara.

Foto: printscreen

Helena Topalović

Terasa njihovog luksuznog apartmana gleda na Indijski okean, a par već nekoliko dana unazad upravo ovde nazdravlja krunisanju ljubavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija