• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

27.09.2021

17:27

OVAKO SE SLAVI ROĐENDAN SINU PRVENCU - SEKA DALA PREKO 5.000 EVRA ZA TORTE I DEKORACIJU! Nije štedela, a sve je izgledalo kao u filmu!

printscreen

Estrada

OVAKO SE SLAVI ROĐENDAN SINU PRVENCU - SEKA DALA PREKO 5.000 EVRA ZA TORTE I DEKORACIJU! Nije štedela, a sve je izgledalo kao u filmu!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Seka Aleksić organizovala je nezaboravnu rođendansku žurku sinu prvencu Jakovu

Seka Aleksić iskeširala je 5.000 evra za proslavu rođendana starijeg sina Jakova. Pevačica je organizovala žurku u svojoj kući u Staroj Pazovi, a na spisku zvanica našli su se njeni prijatelji, članovi porodice i brojni mališani.

Foto: printscreen

Seka Aleksić

- Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 evra - započinje priču izvor blizak pevačici.

Da Aleksićeva nije štedela na proslavi, govori i činjenica da je Jakov imao čak šest rođendanskih torti sa motivima omiljenog junaka.

- Samo torte su koštale oko 1.000 evra. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima. Na rođendanu je bila i ogromna kućica na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma "Patrolne šape", koja se najviše dopala Sekinom mlađem sinu Jovanu - otkriva naš sagovornik.
Pevačica je prezadovoljna kako je sve proteklo, pa je na Instagramu objavila fotografije sa slavlja, a ispod napisala poruku za svog naslednika:

"Rasti, lepoto naša, raduj se mami i tati, anđele mili! Srećan rođendan, serafime moj."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Da ga nije malo vise preterala u jeku pandemije ? Seljacki ! Posebno treba uzeti u obzir koliko je kg. secera i ostalih nezdravih stofova utroseno u te slatkise koje jedu dece ( kvarni zubi, gojaznost ) ma uzas !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija