• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2021

12:32

KRVO MI JE ŠTO JE ANA PREDSTAVLJENA KAO RASTURAČICA BRAKOVA! Oglasio se Dejan Nikolić, pa svima poručio SAMO JEDNO!

printscreen instagram/ananikolicofficial

Estrada

KRVO MI JE ŠTO JE ANA PREDSTAVLJENA KAO RASTURAČICA BRAKOVA! Oglasio se Dejan Nikolić, pa svima poručio SAMO JEDNO!

Podeli vest

Nakon oglašavanja pevačice Ane Nikolić o navodnoj aferi sa električarem Dejanom Nikolićem iz Beograda, o kojoj smo ranije pisali, sada se oglasio i on, pa demantovao da je njen dečko

Popularna pevačica se oglasila povodom navodne veze,a sada je i Dejan izneo svoju stranu.

- Ana i ja smo samo prijatelji. Nikada ništa nije bilo među nama. Da jeste, ne bih krio. Te večeri, kada je objavila našu zajedničku fotografiju bili smo sa društvom u izlasku. Nisam iz javnog života, nemam iskustva sa medijima i nisam imao predstavu da zbog jedne fotke preko noći mogu da se nađem na svim naslovnim stranama - rekao je Dejan, pa je nastavio: 

Foto: Informer

Ana Nikolić

- Krivo mi je što je Ana predstavljena kao rasturačica mog braka, iz više razloga. Na prvom mestu zato što nikada ništa nisam imao sa njom. Samim tim ona nema nikakve veze sa odnosom mene i moje supruge. A i da sam imao, Ana ne bi bila kriva za naše probleme. Voleo bih da se ovaj medijski cirkus završi i da se više moje ime, ime moje supruge ne povlači po tekstovima jer mi nismo javne ličnosti, ja nisam Anin dečko, niti sam to ikada bio - zaključuje Dejan Nikolić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija