• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

25.10.2021

16:26

ZAVIRITE U DOM GOCE TRŽAN I RAŠE NOVAKOVIĆA! Prostor od kog zastaje dah, a tek da vidite dvorište i muzički studio! /FOTO/

printscreen

Estrada

ZAVIRITE U DOM GOCE TRŽAN I RAŠE NOVAKOVIĆA! Prostor od kog zastaje dah, a tek da vidite dvorište i muzički studio! /FOTO/

Podeli vest

Dom Goce Tržan, njenog izabranika, bubnjara Radomira Raše Novakovića i ćerke Lene nalazi se u opštini Rakovica na Miljakovcu i tročlanoj porodici pruža izuzetan komfor.

Posle više od deset godina, koliko je sa ćerkom provela na Mirijevu, Goca Tržan odlučila je da se iseli iz stana koji je sa njenim ocem rijaliti igračem Ivanom Marinkovićem otplaćivala. Razmišljala je da li da novac koji je od zarade na nastupima odvajala sa strane uloži ponovo u kupovinu nekretnine u zgradi, međutim, u dogovoru sa mužem odabrala je da ipak pazari kuću.

Foto: printscreen

 

Trospratnica okrečena u belo odmah joj je zapala za oko, a posebnu pažnju privuklo joj je prostrano travnato dvorište.

Foto: printscreen

 

Kuća poseduje i tri spavaće sobe, kuhinju, dva kupatila, veliki dnevni boravak, trpezariju, dok je u suterenu smešten Rašin muzički studio. Lena, Gocina ćerka, je prilikom zahtevnog renoviranja dobila znatno veću sobu od one koju je imala u stanu, te neometano može da gosti drugarice, dok pevačica na raspolaganju sada ima deo za šminkernicu.

Foto: printscreen

 

Omiljeni kutak pored šminkernice i bašte za Gocu je biblioteka. Obožava da čita, a poslednjih godinu dana krenula je i sa učenjem stranih jezika. Nije tajna da je Tržanova vrsna domaćica, koja ne beži od kućnih poslova, stoga joj ni odlazak u kuhinju nije stran. Tamo priprema lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a ume i da umesi domaći hleb. Jednom prilikom, a za svoj vlog ona je usnimila kuhinjske fioke u kojima precizno raspoređene drži začine i namirnice. Baš onako kako i treba da bude u kuhinji jedne kuvarice sa iskustvom.

Foto: printscreen

 

Dok Goca radi u kuhinji i po kući njen suprug zadužen je za košenje trave i uopšte uređenje dvorišta. Mala zelena oaza zaklonjena je od radoznalih pogleda te muzička zvezda može u miru da se opusti posle napornog dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!
NEVEROVATNO

Skandal u BiH! Vehabije pucaju na vojnom poligonu! Haos kod Mostara, za šta se ovi spremaju?!

Pripadnici vehabijskog pokreta sa ženama i decom došli su 16. februara na vojni poligon kod kasarne "Miralem Jugo" kod Mostara i pucali iz vatrenog oružja. Čitav slučaj bi bio zataškan da ovo nije snimio jedan od vojnika Oružanih snaga BiH i poslao snimak nadređenima. Usledila je istraga, i otkrilo se da je dozvolu za vežbanje bojevom municijom na poligonu kasarne za taj dan imao Klub za praktično streljaštvo "Velež", koji se 16. februara prijavio na vežbe, a ispostavilo se da su pojedini članovi bliski vehabijskom pokretu, pišu Novosti.

23.04.2024

10:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija