• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2021

18:17

GALA PROMOCIJA NOVE PESME LENE ČOLAK! Pevačica oduševljena koliko kolega joj je pružilo podršku!

Promo

Estrada

GALA PROMOCIJA NOVE PESME LENE ČOLAK! Pevačica oduševljena koliko kolega joj je pružilo podršku!

Podeli vest

Otkako se pojavila na javnoj sceni, Lena Čolak intrigira javnost najviše zbog nesvakidašnjeg izgleda. Mlada pevačica osmelila se da pola kose ofarba u crno, pola u plavo i sada je upravo to ono po čemu je prepoznatljiva.

Čolakova je okupila veliki broj prijatelja i saradnika radi promocije njene nove pesme pod nazivom "Vodimo ljubav". Među prvima su stigli pevač i jutjuber Sergej Pajić, a potom nekadašnji takmičar „Zvezde Granda“ Emir Bubi Redžić, pevač Srećko Krečar, voditeljka Dušica Jakovljević, glumica Ivana Dudić, Mirko Šijan sa suprugom Bojanom Rodić i njenom sestrom Natašom Rodić, režiser serije „Igra sudbine“ Marko Jovičić i mnogi drugi.

Lena nije krila oduševljenje zbog odaziva velikog broja kolega i medija koji su došli da joj priuže poršku na promociji nove pesme. 

Foto: Promo

 

Pesma je naišla na odlične reakcije publike, što ju je dodatno podstaklo da bude sve bolja i bolja i da ostavlja neki svoj pečat publici koja je sluša.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija