• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

09.11.2021

16:51

MIROSLAVA ILIĆA JURILA POLICIJA! Pevač uhvaćen kako krši zakon u centru Beograda!

Informer/Marko Đoković

Estrada

MIROSLAVA ILIĆA JURILA POLICIJA! Pevač uhvaćen kako krši zakon u centru Beograda!

Podeli vest

Pevač Miroslav Ilić doživeo je neprijatnost prethodnog vikenda kada su u centru Beograda komunalni policajci zatekli njegov nepropisno parkiran automobil, ubog čega su hteli da mu napišu kaznu.

Kako piše "Kurir", pevač je sa suprugom išao u nabavku u jedan veliki supermarket u srcu prestonice. Kako nije imao gde da parkira svoju "škodu", Miroslav je, računajući da će brzo zavšriti u radnji, kola ostavio nasred raskrsnice. Međutim, nije računao da će u baš tom trenutku ulicom da prođu komunalni policajci i da će ga da će ga zateći "na delu".

Foto: Printscreen You Tube

Miroslav Ilić

Upravo u tom trenutku pevač je izlazio iz prodavnice, a kada je ugledao uniformisane muškarce, poleteo je za njima. On je sa cegerima u rukama počeo da ih doziva još sa vrata i da ih moli da mu progledaju kroz prste, navodi pomenuti list.

Pokušao je da im objasni da nije mogao da nađe slobodno mesto, te da je tu stao na svega deset minuta, a pravdao se i da nikoga nije zablokirao i da je pešački prelaz bio slobodan.

Foto: TV Pink printscreen

Miroslav Ilić

Na njegovu sreću, uspeo je da odrobovolji komunalce, pa je, prema pisanju pomenutog medija, prošao sa opomenom, ali su ga upozorili da mu sledeći put neće tolerisati nepropisno parkiranje. Inače, kazna za ovaj prekršaj se kreće od pet do 25.000 dinara, a u pevačevom slučaju, penali su oko deset hiljada dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

dali je to istina ako jeste onda ti komunalci da plate duplo jer predsednik Vucic je rekao da nema zasticenih vi gospodo da reagujete i ti komunalci da dobiju otkaz za primer drugim ali i to da napisete u novinama

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17