• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

15.11.2021

19:57

NEDA UKRADEN SA PORODICOM ZAVRŠILA NA ULICI - OSTALI BEZ SVEGA! Ovo je najteži period u pevačicinom životu - otkrila detalje!

Estrada

NEDA UKRADEN SA PORODICOM ZAVRŠILA NA ULICI - OSTALI BEZ SVEGA! Ovo je najteži period u pevačicinom životu - otkrila detalje!

Podeli vest

Neda Ukraden odlučila je da napiše knjigu, a kako je pevačica otkrila, uskoro bi trebalo da završi svoju autobigrafiju u kojoj će mnoge tajne isplivati u javnost.

Neda je otkrila da će se u knjizi o njenom životu naći i deo o njenom najtežem periodu u životu, a to je kada su njena porodica i ona 1992. godine ostali bez svega i završili na ulici.

- Rukopis sam završila, moram još nešto malo da sredim. Postoje divne fotografije koje su ilustracija tog vremena. To je priča o meni i karijeri, zemlji koje više nema, gradu u kom sam živela, o jednom celom muzičkom miljeu, ali i čitavom nizu sjajnih kolega. Ja sam neposredan učesnik i svedok svemu tome. U knjizi će se naći i značajne ličnosti kojima sam pevala, od Josipa Broza Tita do Muamera Gadafija. Govoriću o ljubavima o kojima do sada nisam pričala. Biće raznih tajni. Meni je najveća bol ‘92. godina. Taj nasilni prekid života kada smo roditelji i ja ostali bez svega u životu što smo stekli decenijama unazad. Sve ono što smo kućili, nameštali, obrađivali, bez svega smo ostali. U tom trenutku nemaš kome da se žališ i da se obračunavaš. Sama sam svoju bol i napore nosila – kaže Neda i dodaje da ništa knjigom neće morati da demantuje.

Foto: printscreen instagram/neda.ukraden

Neda Ukraden

- Nikada nisam bila žrtva laži, ali uvek postoji nešto što vas zaboli, što je površno i uvredljivo. Koliko dugo radim i postojim, toga je malo bilo – smatra pevačica koja je bila saradnik i veliki prijatelj sa pokojnom Marinom Tucaković. Neda ističe da se više nikada takav autor neće roditi.

Foto: insajder/novak đurović

Marina Tucaković

- Marina je bila sjajan autor, teško da će to neko moći da izimitira. Otišao je sjajan pesnik pevane muzike. Veliki gubitak za estradu. Njene pesme su ostale i to će da živi večno. Imala je širok opus od najvećih pop zvezda do najvećih folkera i narodnjaka. Marina je fantastično znala da za svakoga napiše adekvatan tekst. Ostvarile smo mnogo hitova i zauvek sam joj zahvalna na tome – govori Neda i dodaje da je publika razlog zbog kog postoji na estradi preko 50 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

ja ba . . sve oslo .. samo si cuke spasla .. jel tako ba?

sledeća vest

Vesti

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!
Politika

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, ministarka privrede Adrijana Mesarović i direktor kompanije Er Srbija Jirži Marek, prisustvovali su danas na Aerodromu "Nikola Tesla" tokom predstavljanja novog aviona s bojom i oznakom specijalizovane izložbe Ekspo 2027.

06.10.2024

10:41

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija