• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sedam.rs

18.11.2021

23:30

PEVAČICA PROKOMENTARISALA CECINOG DEČKA: Bogdan mi se mnogo sviđa! A evo šta je rekla o svom emotivnom životu!

Estrada

PEVAČICA PROKOMENTARISALA CECINOG DEČKA: Bogdan mi se mnogo sviđa! A evo šta je rekla o svom emotivnom životu!

Podeli vest

Pevačica Elma Sinanović napravila je pauzu u karijeri kako bi bila kraj svog supruga u teškim trenucima.

Elma ne krije da je njen uspeh bio zagarantova jer je imala moćnog supruga koji joj je sve omogućio, a ona je imala talenat za pevanje. 

Muž joj je bio veliki oslonac i podrška kako u životu, a tako i u karijeri, a posle njegove smrti dugo nije mogla da se oporavi. Sada se polako, ali sigurno u punom sjaju i sa novim pesmama vraća na scenu. 

Foto: printscreen/TVIN

Elma Sinanović

Pevačica je priznala da emotivnog partnera nema, ali da i dalje veruje u ljubav i da je otvorena za nove ljubavne priče. 

- Što se tiče mog emotivnog života, ja sam sama i fokusirana sam na posao, za ostalo nisam zainteresovana. Nikad se ne zna šta nosi život, ja sam otvorena za vezu, ali trenutno je situacija takva. 

Elma ne krije sreću što je njena dobra prijateljica Ceca Ražnatović konačno našla partnera sa kojim uživa i kraj koga je srećna. 

Foto: Informer DN/Aleksandar Jovanović Cile

Ceca i Bogdan

- Ja volim mnogo moju Ceki. Drago mi je što je ona srećna i zadovoljna. Nadam se da će tako da ostane zauvek. Meni se Bogdan mnogo dopada. Sve je super - rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija