• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Matić

10.12.2021

07:45

IVANA "HURRICANE" ODLEPILA ZA BIKOVIĆEM! Pevačicu ne zanima da li je zauzet ili slobodan, ŽELI SAMO JEDNO SA NJIM!

printscreen instagram

Estrada

IVANA "HURRICANE" ODLEPILA ZA BIKOVIĆEM! Pevačicu ne zanima da li je zauzet ili slobodan, ŽELI SAMO JEDNO SA NJIM!

Podeli vest

Mnogo mi se sviđa Milošev lik u "Južnom vetru", volela bih da on glumi u našem novom spotu, kaže seksi pevačica

Članica grupe "Harikejn" Ivana Nikolić (26) želi našeg najpopularnijeg glumca Miloša Bikovića (33)! Atraktivna pevačica već je sarađivala sa njegovim kolegom iz "Južnog vetra" Miodragom Radonjićem, a sada se nameračila na glavnog junaka ovog hit ostvarenja.

Foto: Printscreen You Tube

 

Traži dečka

- Volela bih da nešto radimo sa Milošem Bikovićem. Ne znam da li je on slobodan ili zauzet, ali to za saradnju nije ni bitno. Znam da tražimo glumca za novi spot, a ko će to biti odlučiće reditelj. Super bi bilo da posle Baće to bude Petar Maraš. Sviđa mi se njegov lik u "Južnom vetru" - kaže Ivana za Informer i dodaje da ne bi imala ništa protiv ni da ona zaigra u "Južnom vetru":

- Volela bih da dobijem poziv za nastavak serije ili filma i vrlo rado ću se odazvati ukoliko se to desi. Pevanje mi je profesija, a bilo bi lepo da se oprobam i u glumi.

Foto: printscreen instagram/ivana_boom_nikolic

 

Kupiću sve modele sa revije

Ivana Nikolić kaže da obožava kreatora Batu Spasojevića i da često nosi njegove modele.

- Pokupovaću sve modele iz njegove poslednje kolekcije jer ga obožavam. Ja sam velika kupoholičarka i to mi je mana - priča Ivana, koju smo zatekli u prvom redu na Batinoj reviji, a u publici su se našli i Suzana Mančić, Cakana, Oliver Mandić, Neda Ukraden, fudbaler Boško Janković...

Seksi pevačica tvrdi da je i dalje bez dečka i volela bi da se u 2022. godini napokon skrasi.

- Nemam dečka, ali daj Bože da se u novoj godini zaljubim i da se promeni moj status. Trenutno sam fokusirana na posao i rad sa mojim koleginicama iz grupe Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević - priča Ivana.

Ista frizura

Nikolićeva je nedavno promenila boju kosu i sada je zbog frizure svi porede sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

- Moj novi imidž se nekome dopada, ali postoje i oni koji me mole da se vratim u plavo. Moj frizer Aleksandar je dugo radio sa Ksenijom Pajčin i dobio je inspiraciju da mi uradi frizuru koju je ona nekada nosila. Često mi sada ljudi govore da ličim na nju i to mi prija, jer je ona bila neponovljiva. S druge strane, to što ličim na nju ne znači da se plašim za svoj život - poručuje seksi "uraganka".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija