• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

26.12.2021

14:05

PEVAČICA DOKAZALA ZAŠTO VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA JAVNOJ SCENI! Ceca novom slikom sve RASPAMETILA! (FOTO)

Estrada

PEVAČICA DOKAZALA ZAŠTO VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA NA JAVNOJ SCENI! Ceca novom slikom sve RASPAMETILA! (FOTO)

Podeli vest

Pevačica Ceca Ražnatović uvek izgleda svetski na sceni, ali u sportskim i ležernim izdanjima kakva privatno najviše i voli, veoma je retko viđamo.

Pevačica je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj nema trunku šminke i u ležernom je izdanju.

Ceca je otišla u jedan kozmetički salon i oduševila je sve opuštenim izdanjem. Pozirala je bez šminke, sa kosom skupljenom u punđu, u širokoj odeći i ravnoj obući, i s rukama u džepovima.

Foto: printscreen instagram

Cecina objava

Podsetimo, Ceca Ražnatović nedavno je govorila je o tome kako će ove godine provesti novogodišnju noć, o putovanjima koja je čekaju početkom sledeće godine, odnosu sa emotivnim partnerom Bogdanom Srejovićem, ali i o bolnim gubicima svojim kolega i prijatelja.

Pevačica u emisiji ''Ekskluzivno'' kaže da će Novu godinu dočekati sa svojom porodicom.

- Ja ću ovu Novu godinu dočekati ne sa svojom publikom, već sa svojom porodicom, što je takođe prelepo. Znam samo da ću dobro da se opustim, da sipam sebi piće i da uživam u novogodišnjem programu, a kome se spava, neka spava - rekla je Ceca.

Foto: Marko Đoković

Ceca

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 2 godine

Ako uradi jos neku plastifikaciju bice jos lepsa.Vasa izjava nije tacna. Milica Pavlovic je lapsa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija