• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

29.12.2021

13:37

PAPARACO Suzana Jovanović u poslednjem šopingu u 2021. godini

Zoran Sinko

Estrada

PAPARACO Suzana Jovanović u poslednjem šopingu u 2021. godini

Podeli vest

Suzana Jovanović odlučila je da u Novu godinu uđe sa najvećom jelkom koju je našla u prodavnici.

Pevačicu je paparaco Hita upecao dok je bila u poslednjem šopingu u 2021. godini.
Suprugu Saše Popovića uhvatili smo ispred jednog tržnog centra na Novom Beogradu kad je parkirala svoj "smart" i krenula u obilazak butika. Kako nismo uspeli da se probijemo od velike gužve, Suzanu smo sačekali pored kola. Ona nas nije primetila, ali mi nju jesmo i videli smo da je kupila novogodišnje sijalice, koje će očigledno kačiti na prozore svoje kuće.

Foto: Zoran Sinko

Suzana Jovanović bira dekoraciju za Novu godinu

Sašina i Suzanina vila godinama važi za jednu od najlepših okićenih tokom novogodišnjih praznika, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta. Kako smo saznali, pevačica je odlučila da sama okiti svoju kuću, bez pomoći dekoratera koje njene koleginice uglavnom angažuju. Sijalice i čupavu prostirku ubacila je u gepek, a onda se vratila u tržni centar.

Merkala je jelke i dvoumila se između bele i zelene. Zvala je nekog preko telefona, pa se nakon nekoliko minuta razgovora odlučila za najveću jelku od 2,5 metara. Sa prodavačicom se dogovorila da joj isporuče na kućnu adresu, a sama je ponela kući samo neke ukrase. Odabrala je belog Deda Mraza, kog će staviti ispred ulaznih vrata, kao i tri ukrasna fenjera.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija