• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

31.12.2021

19:22

JOVANA GOLA U JUTARNJEM PROGRAMU?! Voditeljka ima plan za dizanje rejtinga

Dejan Milićević

Estrada

JOVANA GOLA U JUTARNJEM PROGRAMU?! Voditeljka ima plan za dizanje rejtinga

Podeli vest

Jovana Jeremić najavljuje da će u 2022. godini voditi Jutarnji program potpuno gola!

Voditeljka Pinka ubeđena je da će joj gledaoci verovati čak i ako u studiju bude sedela bez odeće.

Foto: Dejan Milićević

Jovana Jeremić
Prava žena zrači

- Ako građani Srbije budu želeli da Jutarnji program vodim bez odeće, ja ću to uraditi! Mojim gledaocima ispuniću svaku želju. Biću prva u istoriji srpskog novinarstva koja će to uraditi jer znam da će mi i goloj narod verovati - poručuje voditeljka najgledanijeg Jutarnjeg programa u Srbiji.


Jeremićeva smatra da nema konkurenciju i da njene koleginice visoke rejtinge mogu samo da sanjaju:
- One se zakopčaju do grla i misle da će tako da budu gledane. A imaju daleko manji šer od mene i narod im ne veruje. To jednostavno dokazuje da nije do odeće, već do osobe i njene harizme. Ako si kurva i ako ne umeš da radiš svoj posao, džaba ti sva odeća. S druge strane, ako si gola i poštena, ti si prava žena i zračiš.
'Kraljica rejtinga' tvrdi da će u 2022. godini još biti popularnija.
- Volim da provociram i nastaviću to da radim i u ovoj godini. Biću još popularnija, jer moje vreme tek dolazi. Od mene uvek očekujte nešto novo i senzacionalno, kao i priče koje narod voli. Ja sam svoje ime izgradila na poverenju svojih gledalaca. Volim da naglasim da nisam nečija ljubavnica, rođaka ili ćerka, već osoba koja je sve uspela zahvaljujući svojim rezultatima - poručuje Jeremićeva.

Foto: Dejan Milićević

Jovana Jeremić
Sama svoj sponzor

Jovana ističe da posebnu zahvalnost duguje čelnicima 'ružičaste televizije'.
- Televizija Pink nije firma, nego moja kuća. Zahvalna sam Milici i Željku Mitroviću na svemu što su mi pružili. Oni su me prihvatili oberučke kada sam otišla sa Hepija i dali mi šansu kao nikad niko u životu. Uz sve to, Pink me lepo i plaća, a ja sam žena koja radi za novac. Pare su mi važne jer nikad nisam imala sponzora da me finansira. Sama sebi sam sponzor i tako će biti i ubuduće - poručuje zgodna voditeljka.

Stilista: Milena Živković Frizer: Salon "La Marta" Torta: "Slatkoteka", Bulevar Kralja Aleksandra 52




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 2 godine

Treba da je i Vas sramota što protežirate ovakve ličnosti. Da li to predlažete da se svi skinemo goli? ili je došlo vreme da se mi normalni sklanjamo u stranu. Sve se vidi po ovim rijaliti programima šta se dešava, a to mladi kopiraju i vide da od učenja nema vajde i da se više isplati pokazati gaćice nego talenat.

Perica

pre 2 godine

Njoj glupost ne manjka !!!! Tesko da moze nesto PAMETNO da uradi, a da se SKINE GOLA to moze svakako !!!! Mitrovicu...zastranjujes lagano al' zasigurno .....

Slobodan

pre 2 godine

Polako sve dolazi na svoje , golotinja, to je njen intelektualnu maksimum. Nije dugo trebalo da se predstavi u pravom svetlu. Lepo reče Andrić, "dođe vreme da .....

Dragoljub

pre 2 godine

Potpuno prolupala,izigrava neku klasu a nista od nje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija