• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

02.01.2022

11:55

Šta je Ivica Dačić rekao kada mu je sin saopštio da ima devojku i KAKO JE PROTEKLO UPOZNAVANJE! Prvi intervju Luke Dačića i Milice Jokić!

Fotoilustracija/ATA Images

Estrada

Šta je Ivica Dačić rekao kada mu je sin saopštio da ima devojku i KAKO JE PROTEKLO UPOZNAVANJE! Prvi intervju Luke Dačića i Milice Jokić!

Podeli vest

Mlada pevačica Milica Jokić u srećnoj je vezi sa Lukom Dačićem, sinom predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića, a u svom prvom zajedničkom intervjuu su otrili kako je tata Ivica Dačić reagovao na buduću snajku i kako je proteklo njihovo upoznavanje

 

Podsetimo, Ivica Dačić rekao je da je spreman da postane deda, ali da su i sin i snajka još uvek mladi.

- Spreman sam da postanem deda, ali moja žena ima neke primedbe jer joj se ne sviđa da bude baba. Mi se tako šalimo, ali ja bih zaista volela. Sin mi je još mlad, snajka takođe. Sin ima 22, a snajka 20., ako da je to njihova stvar, ali ja bih voleo. Ja sam se oženio u 27. godini, moja supruga je imala 20. Oni ne razmišljaju sada o tome, proživljavaju svoje najlepše trenutke - rekao je Dačić tokom proslave svog 56. rođendana sa ekipom Informera

Luka, da li je Ivica strog roditelj?

- Kada treba, on bude strog ali inače nije pošto nije imao dovoljno vremena da provodi sa mnom i sa sestrom kada smo bili mali, pa je osetljiv na nas. Za razliku od majke, koja je strožija.

Ivici Dačiću buduća snajka priredila iznenađenje!

Za šta te tata najviše kritikuje? 

- Mene stalno opominje da moram da učim, da završim fakultet. Nikad me nije forsirao. On je meni i sestri rekao da sami odlučimo čime želimo da se bavimo i da će nas on podržati, da ne moramo da idemo njegovim putem.

Foto: ATA Images

Milica Jokić

Kako je izgledao trenutak kada si tati saopšto da imaš devojku? 

- Milica i ja smo se dugo družili, upoznali su je mnogo pre nego što će mi postati devojka. Saopštio sam im kod nas kući. Tata je bio oduševljen, rekao mi je da mu se dopada moj izbor, zato što je iz dobre porodice i zato što je lepo vaspitana.

Milice, kako je izgledalo upoznavanje sa Lukinim roditeljima, da li si imala tremu? 

- Prvo sam upoznala Lukinu mamu Sanju. Ona je jedna divna i normalna žena. Baš smo onako, slične i razumemo se. Lukinu sestru i tatu sam upoznala naknadno kod njih kući kada smo bili svi zajedno. Iskreno, malo sam imala tremu ali nije strašno. Oni su divni ljudi pa su mi olakšali.

Foto: ATA Images

Luka Dačić

Da li ti je Ivica dao neki savet?

- Luka je zaista jedan divan i skroman dečko i kod njega mi se najviše svidela ta skromnost i dobrota. Savetovao me je samo da ostanemo takvi kakvi jesmo i biće sve ok.

Svi te podržavaju kada je u pitanju tvoja karijera. Da li ti to imponuje? 

- Naravno, obzirom na to da sam na početku. Puno mi znači.

Luka, da li učestvuješ u biranju pesama? 

- Ja imam svoje favorite, ali je ona tu da odlučuje - kaže Luka za Telegraf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Milica Jokić O LJUBAVI i planovima: Veza sa Lukom Dačićem NIJE UTICALA na moju KARIJERU! /Foto/
Showbiz

Milica Jokić O LJUBAVI i planovima: Veza sa Lukom Dačićem NIJE UTICALA na moju KARIJERU! /Foto/

Mlada pevačica Milica Jokić poslednjim projektom napravila je veliki bum na muzičkoj sceni zahvaljujući istaknutim saradnicima, sa kojima je vredno radila, ali je još veće interesovanje bilo za njen privatni život, posebno od kada je otkriveno da je u vezi sa sinom političara Ivice Dačića Luka i ja smo lep par, odlično se slažemo, uživamo u svakom danu bez velikih planova

27.09.2021

19:28

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija