• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2022

14:09

TOŠIĆU PRODUŽENA ZABRANU PRILASKA PEVAČICI! Sud doneo odluku na predlog Tužilaštva

printscreen

Estrada

TOŠIĆU PRODUŽENA ZABRANU PRILASKA PEVAČICI! Sud doneo odluku na predlog Tužilaštva

Podeli vest

Prvi osnovni sud produžio je za još 30 dana fudbaleru Dušku Tošiću hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom J. K., rečeno je Tanjugu u sudu

Tošiću je prethodno u petak 7. januara bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi udario šamar.

Tužilaštvo je juče predložilo produzenje ove mere, a sudija za prethodni postupak je usvojio taj predlog.

Policija je u petak na Božić po prijavi pevačice da je suprug bio nasilan prema njoj, otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Pomenuta mera Tošiću je izrečena u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mira

pre 2 godine

Nije pristala na ništa ali je pristala da mediji pišu o njoj. Na bezobrazan način koristi zakon ,radi svoje reklame. I sama kaže da je mala od skandala. Svedoci samo njeni a gde su njegovi jer kažu da su familijarni bili na ručku.

ratko

pre 2 godine

ovo je dokaz da je pravosudje trulo. ona ima snimke gde ljubavniku pokazuje svoje medjunozje ,a Tosicu zabranjuju prilazak . kada cete se vec jednom urazumiti sa vasom pravdom Sram vas Bilo

Lala od Banata

pre 2 godine

Da li je sud zabranio pristup Karleuši i Tošičevim računima ?????

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija