• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M.

17.01.2022

07:30

PEVAČICA ŠOKIRANA TORTUROM NAD NAJBOLJIM SVETSKIM TENISEROM: Bolje sam prošla od Novaka u Australiji!

Informer

Estrada

PEVAČICA ŠOKIRANA TORTUROM NAD NAJBOLJIM SVETSKIM TENISEROM: Bolje sam prošla od Novaka u Australiji!

Podeli vest

Romana Panić kaže da je ona u Australiji bolje prošla od Novaka Đokovića, iako je zbog pljačke bankomata završila u zatvoru.

Pevačica je sredinom 2020. godine uhapšena u Brizbejnu jer je sa svojim tadašnjim dečkom varala ljude tako što je krala podatke sa njihovih bankovnih računa.

Nevini nagrabuse

Foto: Peđa Milosavljević

Romana Panić


Zbog toga je provela tri meseca u australijskom zatvoru, a svoje iskustvo uporedila je sa torturom koju poslednjih nekoliko dana preživljava najbolji svetski teniser.

- Šokirana sam ovim što se Novaku desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja - počinje Panićeva priču za Informer i dodaje da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante:

Noleta obožavaju u Australiji

Romana Panić kaže da je cela Australija izlepljena bilbordima sa likom Novaka Đokovića.

- Njega tamo narod baš voli i to je očigledno zasmetalo tamošnjim vlastima. Po celoj Australiji su Noletove slike, bilbordi, posteri... Kad sam prvi put sletela tamo, taksista se oduševio kada je čuo da sam iz Srbije jer je za našu zemlju čuo zahvaljujući Novaku - priča pevačica.

 

- Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas.

Foto: AP/Photo

Novak Đoković
Već je pobedio


Romana kaže da je svim srcem uz Noleta i da je, uprkos deportaciji, on moralni pobednik.

- Novak je ljudina! Junački je izdržao sve što su mu radili u Australiji. Maltretirali su ga kao da je najgori kriminalac. On je broj jedan u svetu i to je jedini razlog što su pokušali da ga sruše, a ne shvataju da je on iz svega ovoga već izašao kao pobednik - zaključuje pevačica.

Foto: youtube printscreen/Grand News

Romana Panić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beograd 011

pre 2 godine

Interesantan clanak i misljenje, o tretmanu Novaka Djokovica u Australiji. Eto Romana Panic je isla da vara i krade tamo, a on je isao da posteno zaradi novac, pa je novinar smatrao da su to dve iste stvari, da bi ona dala o njemu misljenje. Zato je valjda i intervijuisana. Ne secam se da je on o njoj govorio na bilo koji nacin, cak i kada je uhapsena s razlogom, a ako je procitao, verovatno se stideo, kao i mi.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17