• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

17.01.2022

19:34

VELIKI POVRATAK NA JAVNU SCENU! Džidža sa novom pesmom osvaja ESTRADU, u ovakvom IZDANJU je niste videli do SAD! (FOTO)

Promo

Estrada

VELIKI POVRATAK NA JAVNU SCENU! Džidža sa novom pesmom osvaja ESTRADU, u ovakvom IZDANJU je niste videli do SAD! (FOTO)

Podeli vest

Dragan Stojković Bosanac vrlo je oštar i pravičan u komentarisanju kandidata u "Zvezdama Granda", a takav je bio i prema ćerki Aleksandri Džidži Stojković kada se svojevremeno takmičila u popularnom muzičkom šou programu.

On je danas istakao svoje mišljenje i o njenoj novoj duetskoju pesmi "Ekstaza" koju je objavila na kanalu "Two louder".

S obzirom na to da je Džidža sa koleginicom Nadicom u duetu u novom spotu seksi i provokativna, kako po stajlingu, tako i po koreografiji, mnogi su mislili da će Bosanac pocrveneti. Međutim, njegov komentar na Instagramu iznenadio je njihove brojne poštovaoce i pratioce.

- Jako sam ponosan na svoju Džidžu i to što se upustila u potpuno pravac koji je meni nepoznat! Ponosan na to kako je odradila! Jezik joj je duži od metra i brži od zvečarke. Šalu na stranu, bravo - pohvalio se poznati kompozitor, producent i harmonikaš na Instagramu ćerkinim video snimkom.

Foto: Promo

Objava Dragana Stojkovića Bosanca

S druge strane, kontaktirali smo Aleksandru povodom njenog povratka na scenu i popričali s njom gde je bila i šta je radila za vreme pandemije.

 - Napravila sam pauzu najviše zbog pandemije. Mislim da nije bilo vreme za pesmu i veselje. Odlučila sam da zavrsim fakultet isključivo iz ljubavi prema muzici i želji da znam što više mogu iz te oblasti. Naišla sam na dobru pesmu, odnosno ponudila mi se pesma, duet gde sam taman iskoristila priliku da se oprobam u novom pravcu. Rep je nešto što sam oduvek volela, ali nisam se upuštala jer nisam bila spremna. Ne kažem da ću ostati u repu jer pevam i narodnjake i zabavnjake, ali za sada se mojoj publici dopada ovaj pravac pa ću se vrlo moguće malo zadržati u istom. Uvek ću raditi ono što volim makar to bilo i loše jer je poznato da se muzikom bavim jer je to moj život, a ne izvor novca - rekla je pevačica, a potom se osvrnula na očev sud o njenom novom pravcu.

Foto: Promo

Džidža

- Tata, naravno, uvek da svoj sud, i za divno čudo dopalo mu se. Ja uvek mogu da snimim narodnjak i on to zna, i podržao me je u ovome jer zna da volim dosta muzičkih pravaca i zašto se ne bih oprobala u ovome ako mi već leži. Sugerisao je jako malo jer on kaže da sam odlično odradila, prošto rep je dikcija, rep je izraz, rep je dobar tekst i to je to. Smatra da sam to dobro iznela i drago mi je što imam njegovu podršku u svemu - rekla je Džidži.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija