• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

24.01.2022

14:59

NAJVEĆA STIPSA ESTRADE! Lepa Brena PLIVA U PARAMA, a RADNICAMA ostavlja 50 dinara BAKŠIŠA!

Informer

Estrada

NAJVEĆA STIPSA ESTRADE! Lepa Brena PLIVA U PARAMA, a RADNICAMA ostavlja 50 dinara BAKŠIŠA!

Podeli vest

Pevačica Lepa Brena jedna je od bogatijih ličnosti sa estrade.

Čini se poznata pevačica svoje bogatstvo čuva jer kruže glasine da nije vična davanju bakšiša,čak iako se zna Brena i Saša Popović nedavno prodali "Grand" i uzeli na desetine miliona evra, Brena ne želi da se otvori i počasti radnike za trud koji ulažu oko nje.

- Skoro je bila jedna bezveze situacija sa njom, ovo je veliki kraj, ali ipak se svi znamo. Sedela sam u jednom frizerskom salonu i čekala svoj red, na jednoj od stolica sedela je Lepa Brena. Iskreno, ja sam bila oduševljena, htela sam da je zamolim da se slikamo, ali hvala Bogu pa sam ostala da sedim jer sam uspela da shvatim kakva je zapravo. Ona je gledala u telefon i malo pričala sa frizerkom koja se potrudila oko njene frizure. Kada je završila, ustala je i ostavila joj tačnu cifru koliko košta usluga, uredno je sačekala kusur i pokupila čak i novčaicu od 10 dinara, ja sam ostala u šoku. Frizerka se ljubazno zahvalila i ispratila je, čini se da nije bila iznenađena ovim postupkom Lepe Brene - otkrio je izvor za Kurir i dodao:

Foto: Novak Đurović

Lepa Brena

- Kada sam završila u salonu sela sam u obližnji kafić gde me je čekala drugarica. Počnem ja njoj da prepričavam kakav sam zapravo utisak stekla o Breni, a u naš razgovor se uključio tada i konobar. On je počeo da se smeje i pitao me šta se čudim, kaže da je poznato da Brena ima zmiju u džepu i da je najveći bakšiš koji od nje može da se dobije 50 dinara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kurto

pre 2 godine

Trebace joj para za u ALEJU VELIKANA.Skupo je cvece

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17