• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

30.01.2022

15:00

POPOVIĆ MI NIJE NI ČESTITAO, NE ČUJEMO SE VIŠE! Žena od Sultana progovorila o BAKŠIŠU, od cirfe će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

ATAIMAGES

Estrada

POPOVIĆ MI NIJE NI ČESTITAO, NE ČUJEMO SE VIŠE! Žena od Sultana progovorila o BAKŠIŠU, od cirfe će vam se ZAVRTETI U GLAVI!

Podeli vest

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od Sultana", jedna od najtraženijih na estradi iako ima samo dve svoje pesme.

Mlada pevačica je progovorila o temama o kojima inače ne govori i otkrila kakvi su joj planovi za budućnost.

Često vas nazivaju u medijima “kraljica bakšiša”, da li vam taj kompliment prija?

- Svakako da mi takav kompliment prija i drago mi je što ljudi to tako vide, iako nije uvek tako kako izgleda - rekla je Tijana za Blic.rs

 

 

Koliko ste najviše novca dobili na jednom privatnom veselju od bakšiša, jer smo videli da vam u sekundama dele po 100, čak i 500 evra?

- Kao što rekoh nije tako kako izgleda. Obično je taj “bakšiš” cena za koju ja tu zapravo dođem da pevam, pa taj novac daju kroz bakšiš.

Šuškalo se da ste se videli sa bivšim Mišom, da li to znači da ste mu oprostili sve što je do sada bilo?

- Sreli se jesmo nekoliko puta u gradu i porazgovarali kroz pitanja “kako si?, „šta ima novo?” To je prošlost o kojoj ne razmišljam i koju se trudim da zaboravim. S obzirom na dve ipo godine veze, smatram da je kulturno javiti se i razmeniti par reči.

Kakav vam je sada emotivni status?

- Emotivni status ću okarekterisati samo sa “srećna”.

 

 

Kupili ste i stan i automobil. Da li je pred kraj stan ili tek treba sve da sređuješ?

- Automobil sam kupila, a stan je tek u planu.

Da li vam je u planu neka nova kupovina nečega velikog?

- Za sada je stan nešto što je u planu u skorije vreme.

Kada planirate publiku da počastite novim singlom?

- Ja se nadam da će do proleća izaći nešto novo, jako sam nestrpljiva.

Kada planirate publiku da počastite novim singlom?

- Ja se nadam da će do proleća izaći nešto novo, jako sam nestrpljiva.

 

 

S obzirom na to da ste potekli iz muzičkog tamičenja, da se ponovo takmičite koga biste birali od sadašnjih mentora: Cecu Ražnatović, Viki Miljković, Dragana Stojkovića Bosanca, Anu Bekutu, Đorđa Davida, Snežanu Đurišić ili Mariju Šerifović?

- Da se sada takmičim odabrala bih Mariju, već sam išla u njenu školu pevanja i znam da odlično prenosi znanje!

Čest ste gost u “Grandovim” emisijama, ali je interesantno da ste uspela tek kada ste ih napustili. Da li vam sada Saša Popović čestita na postignutom uspehu i da li mu je žao što nisu više ulagali dok ste bili u “Grandu”?

- Sa Sašom Popovićem se trenutno ne čujem i nije mi čestitao. Rado idem u sve “Grandove” emsije i takmičenje je svakako jedno divno životno iskustvo.

 

 

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija