• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

07.02.2022

07:00

VODITELJKA PINKA PRIČA O NESREĆI KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT! Dea: Naučila sam da živim sa bolom u ruci!

printscreen

Estrada

VODITELJKA PINKA PRIČA O NESREĆI KOJA JOJ JE PROMENILA ŽIVOT! Dea: Naučila sam da živim sa bolom u ruci!

Podeli vest

Dea Đurđević kaže da je naučila da živi sa bolom koji trpi već tri godine, otkako joj je 7. februara 2019. godine autobus otkinuo ruku.

Voditeljka Jutarnjeg programa Pinka od tada redovno ide na terapije, ali i dalje oseća posledice stravične saobraćajke.

Foto: printscreen

Dea Đurđević

- Još imam svakodnevne bolove u ruci, a terapija mi pomaže da smanjim prag bola. Naučila sam da živim sa tim. S obzirom na to da na promenu vremena osećam bol u celom telu, često se našalim da sam najbolji meteorolog u društvu. Idem i na terapiju u "Fizio tim", što mi pomaže da mi ruka i kičma budu što funkcionalnije - priča Dea za Informer i dodaje da se svakog 7. februara zahvali Bogu što je živa i zdrava:

- Sedmi februar me uvek podseti koliko je život dragocen i koliko je svakodnevica zapravo luksuz kog mi nismo svesni dok ga ne izgubimo. To što se probudiš u svom krevetu, već je dovoljan razlog za sreću. Trudim se da taj dan provedem sa onima koji su mi produžili život. Pored porodice, tu je ekipe Hitne pomoći, ekipa MUP-a, doktori sa VMA, sa KCS na čelu sa dr Markom Bumbaširevićem, sa Marijom Dimitrijević… Trudim se da na različite načine izrazim zahvalnost svima onima koji su bili tu kad je trebalo.
 

Rešila sam se košmara

Dea kaže da su je posle saobraćajke dugo mučili loši snovi, ali da sada napokon mirno spava.

- Nemam više košmare! Psihička rehabilitacija je prošla fenomenalno i zato vrlo rado savetujem sve da se konsultuju sa psihijatrom ukoliko imaju slične probleme. Psihičko zdravlje je preduslov za dobro fizičko zdravlje. O prevazilaženju teških životnih situacija vrlo često govorim na svojom tribinama "Budimo bezbedni" - priča hrabra voditeljka.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JankoM

pre 2 godine

Ova devojka-zena je nesto najlepse sto imamo.Zelim joj svo zdravlje i srecu ovoga sveta.Ziva bila lepotice!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija