• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs/D. I.

07.02.2022

12:30

HAOS NE PRESTAJE, SANJA NEĆE DA SE IZVINI I KAĆI ŠALJE PONUDE! Živkovićeva besna zbog onoga što je Marinkovićka predložila!

printscreen

Estrada

HAOS NE PRESTAJE, SANJA NEĆE DA SE IZVINI I KAĆI ŠALJE PONUDE! Živkovićeva besna zbog onoga što je Marinkovićka predložila!

Podeli vest

Rat pevačice i voditeljke ne prestaje

Katarina Živković i Sanja Marinković vode medijski rat, a sve je počelo kada je pevačica otkrila da je voditeljka isekla njen odgovor u emisiji koju vodi.

Na Sanjino pitanje da li među pevačicama ima žena lakog morala koje je Sanja postavila i Maji Marinković odgovor je dala i Kaća, ali ga u emisiji, koja je emitovana u subotu, nije bilo.

Foto: Insajder

Kaća se baš iznervirala...

Marinkovićeva je izjavila da ne oseća potrebu da se izvini Živkovićevoj i time još više navukla gnev pevačice:

- Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju - rekla je Sanja.

Katarina nije sa društvenih mreža uklonila objave, a kako je rekla, nema ni nameru.

- Pročitala sam njenu izjavu kako kaže da nije uspela da sav materijal smesti u tih sat, sat i po vremena emitovanja, pa ga je onda kratila po sopstvenom nahođenju i mene uskratila za komentar na njeno uvredljivo pitanje - rekla je Živkovićeva i dodala:

Foto: printscreen

Ne prestaje svađa... Katarina i Sanja

- Ako joj ne polazi za rukom da organizuje i vodi jednu takvu emisiju, onda neka pređe na nešto manje zahtevno gde neće postojati nikakav rizik da nekoga uvredi niti omalovaži. Njena opravdanja su smešna, meni se nije izvinila ali jeste mom menadžeru i nudi sirovi materijal sa mojim odgovorom koji bih ja mogla da okačim na Instagram ili Jutjub - klasično vređanje inteligencije. I dalje sam čvrsto pri stavu da neću više gostovati kod nje, jer zašto bih gostovala tamo gde me vređaju i gde ona emisiju završava rečenicom: „E pa, drage moje, hvala vam što se niste pravile gluplje nego što jeste“. Na kraju, ako nije bilo mesta za moj odgovor, onda nije trebalo da bude mesta ni za njeno pitanje.

Foto: Instagram/printscreen

- Sanja, ti zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege. Sanja Marinković je sklonila (izbacila iz emisije) moj odgovor na pitanje da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, pa sam prinuđena da prokomentarišem ovde. Moja dužnost je da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i zarađuju svoj dinar - napisala je Kaća na Instagramu, pa nastavila:

Foto: Instagram/printscreen

- Moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio: ’Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, ima ga i među voditeljkama i među advokatima, agentima, lekarima... Ne reagujem nikako jer me one ne pogađaju. S obzirom na to da je moj komentar izbačen, to može vrlo lako pogrešno da se protumači i da ispadne kako se ja slažem sa svime što ona govori. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene već i za moje kolege - poručila je Živkovićeva.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija