• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer/D. I.

08.02.2022

08:14

OTKRIVENO KOJI BIZNIS POKREĆE BRENA! Pevačica koristi duge noge za posao i počinje proizvodnju!

printscreen

Estrada

OTKRIVENO KOJI BIZNIS POKREĆE BRENA! Pevačica koristi duge noge za posao i počinje proizvodnju!

Podeli vest

Pevačica je već najavila da, nakon prodaje "Granda", započinje novi posao

Lepa Brena i Saša Popović prodali su udeo u "Grand" produkciji za koji su dobili preko 30 miliona evra, a zaradu su odlučili da ulože u nove poslove.

I dok je Saša Popović novac uložio isključivo u nekretnine, Brena je odlučila da podeli pare i jedan deo da za stanove, a drugi da iskoristi za pokretanje drugog posla. Pevačica je odlučila da se bavi nečim što ima veze sa ženama, te je pšokrenula proizvodnju čarapa i hulahoki. Ona već mesecima obavlja brojne sastanke sa ljudima iz ove industrije, koji su vrsni poznavaoci kako materijala tako i dizajna, te će svoj brend najverovatnije predstaviti javnosti na proleće.

Foto: Novak Đurović

Počela proizvodnja... Lepa Brena

- Brena je odlučila da određeni kapital uloži u proizvodnju ženskih čarapa. U razgovoru sa brojnim ljudima iz ovog biznisa shvatila je da to do sada niko nije uradio, te je ona poželela da bude prva javna ličnost koja će plasirati ženske hulahopke i druge proizvode koji se prave od ovog specifičnog materijala. Za sada je sve postavljeno i u fazi je isprobavanja proizvodnje, a ubrzo se kreće i sa izradom prvih primeraka. Njoj se ovaj biznis posebno dopao jer ima veze sa šivenjem i odabirom materijala. Njoj je to u krvi jer je njena majka volela da šije, pa joj je često za koncerte pravila kostime. Sama Brena je često učestovovala u izradi istih i sa majkom birala materijale - objašnjava izvor blizak muzičkoj zvezdi i dodaje:

- Nju ne mrzi da se bavi svim tim stvarima oko organizacije i pravljenje čitavog biznis plana jer želi da sve bude savršeno. Nema problem da po nekoliko sati sedi na sastancima i sluša od stručnih ljudi šta bi sve trebalo uraditi da bi proizvod bio lep, udoban i kvalitetan. Kako je korona smanjila broj nastupa na kojima je bila, Brena je ovom biznisu mogla da se posveti u potpunosti. Sa mnogim dobavljačima je imala onlajn sastanke, a savetovala se i sa svojim prijateljicama oko dizajna.

Foto: printscreen instagram/lepabrenaa

Odlučila gde će da uloži...

Prema rečima izvora, Brena se i sa suprugom Bobom savetovala oko mnogih ulaganja jer je on vrsni poznavalac biznisa.

- Boba ima, što bi se reklo, “nos” za biznis i ulaganja ,a u Breninom predlogu je video mogućnost da proizvodnja zaživi. Sa druge strane Brena je poznata po dugim nogama, to je već godinama njen zaštitini znak pa su čarabe dobar marketinški potez, kaže naš izvor.

Na naše pitanje u vezi sa novim biznisom pevačica do zatvaranje broja nije odgovorila, ali je nedavno priznala da pokreće biznis:

- Glavni pokretač za sve velike poslove u mojoj kući, ja moram da kažem, jeste Slobodan Boba Živojinović. Od momenta kada je prestao da se bavi tenisom, bio je pokretač svih velikih poslova unutar naše porodice. Tako i “Granda”, pored Saleta i mene. Boba je učestvovao u svim našim poslovnim projektima. Spremamo sada nešto novo, a ja ću da se bavim nekim sitnim lepim stvarima koje će biti posvećene ženama. Nešto što se zove „Brena beauty“ i „Brena healthy“. Sigurno se neću baviti modom, zato što modu prepuštam velikim svetskim kreatorima, a ja u tome nisam vična. Ne verujem da mogu da im pravim konkurenciju. Neće biti šminka.

Kupili ceo sprat u najvišoj kuli na Novom Beogradu

Očigledno da Lepa Brena i Boba Živojinović smatraju da je jedna od najboljih investicija ulaganje u nekretnine. Zato su kupili ceo sprat u kuli koja se gradi u luksuznom naselju na Novom Beogradu. Pre nekoliko meseci najmlađi sin Viktor posetio je gradilište, gde je pokazao kako će izgledati pogled iz njihovog luksuznog stana.

NE PROPUSTITE NOVU VIDEO KOLUMNU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija