• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2022

09:34

UJEDINILE SE Danijela Štajnfeld i Milena Radulović podržale Petru Divac

printscreen

Estrada

UJEDINILE SE Danijela Štajnfeld i Milena Radulović podržale Petru Divac

Podeli vest

Žene više neće da ćute! Nakon što je Milena Radulović smogla snage da ispriča da je trpela seksualno zlostavljanje, žene u Srbiji su se osnažile i sve hrabrije i odvažnije pričaju o maltretiranju koje koje trpe.

Tako je i Petra Divac priznala ocu Vladu da je lascivnim porukama uznemirao njegov dobar prijatelj Niša Šaveljić.

Foto: informer

Petra Divac i Niša Saveljić

Glumice koje su javno priznale da su bile žrtve seksualnog nasilja, odlučile su da stanu uz Petru i pruže joj podršku. Milena je podelila tekst posvećen Petri, baš kao i Danijela koja je još napisala.
- Petra, hvala ti na hrabrom glasu. U ime svih žena koje trpe i nemaju zaštitu kad progovore, tvoj jedan glas je za sve nas. Nisi sama! Za sve što treba - napisala je Danijela.

Foto: printscreen instagram/danijelastajnfeld

Danijela Štajnfeld

One su podelile tekst sa jednog Instagram profila u kom piše da je Petra učinila mnogo za sve devojke. 
- Petra Divac  progovorila je o uznemiravanju koje je doživela od očevog prijatelja koji je koristio klasične obrasce manipulacije, široko rasprostranjene kada je ova vrsta uznemiravanja devojaka u pitanju. Posle ovakvih poruka žene uglavnom osećaju grižu savesti, misle da su krive i zatrpaju sve u sebe. Hvala joj u ime svih devojčica i devojaka na hrabrosti i ovako osnažujućem progovaranju i važnim rečima! Ćutanje je gotovo! Hvala ti!

Foto: Promo

Milena Radulović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Budimir

pre 2 godine

Još samo da Leka sam sebe prijavi za silovanje Danijele Danijela je se zbunila malo,Leka je trebao da to odradi ali taj dan,veče imao je predstavu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija