• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

21.02.2022

19:54

"JA TOG ČOVEKA NE POZNAJEM, SVE I DA GA POZNAJEM NE ŽELIM JAVNO O NJEMU DA GOVORIM"! Snežana Đurišić žestoko oplela po Miliju, pa spomenula i Mariju!

printscreen

Estrada

"JA TOG ČOVEKA NE POZNAJEM, SVE I DA GA POZNAJEM NE ŽELIM JAVNO O NJEMU DA GOVORIM"! Snežana Đurišić žestoko oplela po Miliju, pa spomenula i Mariju!

Podeli vest

Pevačica Snežana Đurišić, članica je produkcijskog žirija "Zvezda Granda", a kako kaže ove godine je sezona u kojoj se takmiče učesnici jedna od boljih

Pevačica se osvrnula na sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem tokom poslednje epizode koja se emitovala.

Foto: printscreen tvin

Naime, Snežana je priznala da nakon što se odvojila od Milija da je dobila samo tri kandidata i da je to velika nepravda. Da je o tome trebao da odluči Popović, a ne Mili. 

- Ja pored moja tri kandidata, sada sam dobila još osam i sada imam pune ruke posla. I dalje stojim iza svojih reči da svaki da svaki narodnjak treba da ide kod mene, jer znanje koje ja imam sigurna sam da mogu mnogo da im pomognem. 

Foto: printscreen

Nismo mogli da ne primetimo da je pevačici laknulo nakon što je razdvojena od Milija, te smo je pitali da li ju je on sputavao u svom mentorisanju ostalih kandidata.

- Ja nemam nameru da pričam o nekome, jer ja tog čoveka i ne poznajem dovoljno da bih mogla bilo šta da kažem, a sve i da ga poznajem ne bih javno o tome govorila, jer je to prosto nepristojno. Ono što mogu da kažem, što je vezano za posao koji mi zajedno radimo to je da smo mnogo različiti i da je to dovoljan razlog što ne radimo timski. Naravno da me pozove za nekog kandidata, ukoliko taj neko hoće da peva što ja umem da pokažem, svakako bih se odazvala zbog kandidata. 

U poslednjoj emisiji pomenutog takmičenja Marija Šerifović zaptetila je Violeti Viki Miljković da će je udariti pesnicom ako ne prestane da govori. Pitali smo Snežanu da li se takve stvari dešavaju i nakon što se snimanje završi.

Foto: Printscreen You Tube

- To je stvar trenutka i Marija je prosto takva i nije zlonamerna, ali to je nešto što mi i volimo kod Marije. Ja često imam žutu minutu ali stisnem zube. 

Snežana se potom osvrnula na ćerku i otkrila da li planira duet sa njom. 

- Uf ja bih to iskreno volela, ona je jako talentovana. Problem je što ona neće da se bavi javnim poslom i što ne želi da bude pevačica, ali i na sve to ona živi u Njujorku. Ćerka mi fali, ali iskreno tu daljinu i ne osećamo previše, jer ja kad god mogu, a mogu uvek dva, tri, pet dana da odem, ja se spakujem i odem do nje - završava Snežana. 

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija