• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Saša Kostić

23.02.2022

07:20

BRENA PRVI PUT DO DETALJA OPISALA KIDNAPOVANJE SINA! Pevačica za Hit Informer: Za živog Stefana tražili su mi 2,5 miliona maraka, a za mrtvog duplo!

HIT dodatak/informer

Estrada

BRENA PRVI PUT DO DETALJA OPISALA KIDNAPOVANJE SINA! Pevačica za Hit Informer: Za živog Stefana tražili su mi 2,5 miliona maraka, a za mrtvog duplo!

Podeli vest

Najpoznatija zvezda u regionu prvi put je do detalja opisala najbolnije dane svog života

Lepa Brena je za Hit prvi put progovorila o nepoznatim detaljima otmice njenog i Bobinog sina Stefana Živojinovića!

Foto: HIT dodatak/informer

Lepa Brena sa sinom Stefanom

Pevačica je potvrdila čaršijske priče da su kidnaperi tražili 2,5 miliona tadašnjih maraka za njegov otkup.
Brenin i Bobin osmogodišnji sin otet je 23. novembra 2000. godine ispred kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Bračni par Živojinović za otmicu je saznao tako što su im otmičari poslali poruku: "Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave."

Foto: HIT dodatak/informer


Lepa Brena kaže da im je ubrzo stigla još jedna poruka, koja im je sledila krv u žilama!
- Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina, i to živog za 2.500.000 tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela... U celom životu nikad mi se nije dogodilo ništa strašnije, niti bolnije. Mislila sam da ću poludeti i da nikada više neću biti normalna osoba. Molila sam Boga da mi sačuva psihu. Molila sam se za sve nas, ali pre svega da moje dete nema psihičke posledice - priča ona.

Foto: HIT dodatak/informer

Tekst potpisa


Brena i Boba nisu gubili vreme, odmah su skupili novac i posle pet dana Stefana vratili živog kući.
- Ne želim da ulazim u detalje jer je to priča kojoj nema kraja. Kada bih vam sve ispričala, svi bismo plakali i ježili se, ne bismo se osećali dobro. Ta rana je zašivena. Dobro zašivena, neće pući, niti krvariti. Ali ostala je duševna bol u svima nama za koju ne postoji lek. U današnoj medicini možete promeniti srce, koleno, izvaditi tromb, operisati mozak... Ali kada se psiha naruši, veoma je teško vratiti se u normalu - kaže Brena i objašnjava kako su uspeli da prevaziđu najtraumatičnije iskustvo u životu:

Foto: HIT dodatak/informer


- Napunili smo se optimizmom da bismo mogli da preživimo. Shvatili smo da život mora da ima lepe i teške trenutke. Da smo dopustili da nas bol savlada, poludeli bismo. Samo bismo plakali.
Živojinovići su potom sklonili Stefana u Ameriku:

Foto: HIT dodatak/informer

Brena i Stefan


- Promenio je način života čim je otišao u Ameriku da studira. Odlučio je da se bavi umetnošću i počeo je svirati klavir. Sa drugarima je izlazio u klubove, a vodio ih je i u neke lokale u Majamiju gde se svirala naša muzika. Voleo je da se zabavlja i često je znao da se lati mikrofona i otpeva nešto što je u tom trenutku bilo popularno.

POGLEDAJTE ŠTA JE ZA INFORMER.RS KAZALA CECA O RASKIDU S BOGDANOM:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 2 godine

Koliko puta iznova Brena prica o otmi ci sina. Mogla bi naci novi nacin za publicitet. Ovu pricu svi vec znamo napamet.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija