• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.02.2022

08:04

PEVAČICA MARINA VISKOVIĆ ROĐENDAN PROSLAVILA U BOLNICI: Odlučila sam sebe za rođendan da častim jednom totalnom anestezijom

Estrada

PEVAČICA MARINA VISKOVIĆ ROĐENDAN PROSLAVILA U BOLNICI: Odlučila sam sebe za rođendan da častim jednom totalnom anestezijom

Podeli vest

Pevačica rođendan proslavila u bolnici.

Marina Visković, pevačica, proslavila je 34. rođendan, a na društvenim mrežama dobila je brojne čestitke. Obavestila je svoje pratioce o tužnim vestima, pa ih je sve mnogo zabrinula.

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila čestitke koje je dobila od prijatelja i fanova, pa ih je obavestila što se nalazi u bolničkoj postelji. 

Foto: Instagram

- Dragi moji, hvala svima na lepim željama i čestitkama. Učinili ste mi ovaj rođendan posebnim, ali nažalost neću stići svima da odgovorim jer ću da se odjavim na neko vreme - rekla je Marina, pa nastavila:

- Odlučila sam sebe za rođendan da častim jednom totalnom anestezijom. Da se odmorim kao čovek, tako da se vidimo za par dana - rekla je pevačica.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "DO KOSKE S JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija