• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

Autor: Sandra Stojanov/Informer

03.03.2022

20:50

ŠOK DETALJI PRIVATNOG ŽIVOTA STEVANA PIALE! "Supruga me savetuje kako bolje da igram LJUBAVNE SCENE u seriji"! (VIDEO)

printscreen

Estrada

ŠOK DETALJI PRIVATNOG ŽIVOTA STEVANA PIALE! "Supruga me savetuje kako bolje da igram LJUBAVNE SCENE u seriji"! (VIDEO)

Podeli vest

Popularni mladi glumac Stevan Piale, poznatiji koa Luka Kanački u popularnoj seriji "Igra sudbine" eksluzivno za Informer otkrio je da mu supruga Una daje savete oko ljubavnih scena koje snima.

Piale je ispričao kako njegovoj ženi, glumici Uni Piale najviše smeta što nije kući jer snimanja nekad traju i po 12h, kao i da je to jedino što mu zamera, a da nije ljubomorna kao i da mu čak daje savete oko ljubavnih scena koje snima.

Foto: instagram/stevanpiale

- Nije ljubomorna, njoj više smeta što nisam kod kuće, to je problematika a što se tiče scena ne, čak me tu savetuje šta ne valja, gde nisam uverljiv i tako. 

Popularni glumac je istakao i ako jako voli posao kojim se bavi, velika mana posla je što je jako zahtevan, radi se puno i nema vremena da bude sa svojom porodicom onoliko koliko bi on želeo. Takođe Stevan je otkrio koliko ga je promenila uloga oca:

Foto: printscreen instagram/oljalevic

- Najveća mana ovog snimanja je što ne stižem da budem sa porodicom koliko bi želeo, ali uz dobru organizaciju koju pokušavam da uspostavim pokušavam da slobodno vreme koje imam provedem sa suprugom Unom i ćerkicom Rosom. Mislim da me uloga oca prilično promenila, postoji nešto što je bitnije od mene samog, život dobija sasvim drugi smisao. 

Stevan je otkrio koliko ima sličnosti sa likom Luke Kanački koji igra u popularnoj seriji ,, Igra sudbine" kao i kakav je Luka u novoj sezoni:

- Nemam suštinske sličnosti sa likom koji igram, nisu nam karaktaristike baš slične, ali naravno kao i svi ostali provlačim i sebe kroz taj lik, to je jedini način da napraviš ovako nešto, da daš sebe koliko možeš i da se energije potrefe. Luka u ovoj novoj sezoni imao malo težak period, tih godinu dana koje nismo videli, žena ga je napustila i on je to jako teško podneo, što i vidimo na samom početku kada je počelo emitovanje. Ništa ga ne zanima, zapustio se prilično, ali sada mu se na par strana dešavaju neke nove stvari. Ide kod psihijatra, završio je fakultet, ima i tu vaspitačacu koja mu se dopada- zaključio je glumac.  

Foto: instagram/stevanpiale

Piale je otkrio koliko mu je donela popularnost i šta je odnela:

- Sam lik je doneo popularnost, nisam to priželjkivao niti me to nešto specijalno raduje. Ima dobrih i loših strana, to je svima jasno. Ono što je dobro što sa ovom popularnošću i fokusom na sebi mogu da pomognem nekom, mogu da se zauzmem za neku dobru stvar i mogu da preporučim ono što je kvalitetno. Ono što je loše je sve ostalo, šalu na stranu, mač sa dve oštrice je gde gubiš svoju privatnost, nikome nije drago da baš sve deli sa celim svetim, jednostavno si svačiji - zaključio je glumac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija