• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer/J.B.

02.03.2022

09:26

DAO ZAVET MAJCI! Miroslav Ilić progovorio u GUBITKU ŽENE koja ga je rodila!

Printscreen You Tube/Hit Informer

Estrada

DAO ZAVET MAJCI! Miroslav Ilić progovorio u GUBITKU ŽENE koja ga je rodila!

Podeli vest

Pevač Miroslav Ilić je bio veoma vezan za majku.

Kada se ona razbolela, razmišljao je da batali karijeru, ali je ipak poslušao majčin savet i otišao na unapred zakazanu turneju u Bugarskoj.

- Nikad mi nije bilo teže. Proklinjao sam novac, turneju, karijeru, pesmu... Čak sam se zarekao da više nikad neću uzeti mikrofon u ruke. Osećao sam se kao da mi je pesma ukrala poslednje dane koje sam morao da provedem pored najdraže osobe. Kada sam se vratio iz Bugarske i ugledao majku, znao sam da su joj sati odbrojani - priča pevač, koji nikad neće zaboraviti njihov poslednji susret:

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Miroslav Ilić sa kolegama

- Rekla mi je: "Sine, pesma je tvoj život, hleb tvoje dece. Znaj, tvoja pesma je potrebna mnogima. Ti sam ne znaš koliko radosti donosiš ljudima koje nikad nisi ni sreo, ni video. To je za tvoju majku, koja te je naučila da pevaš, najveće hvala. Zato, molim te, nastavi sa pesmom, a ja ću se lečiti zamišljajući kako pevaš i veseliš ljude. Obećaj mi da ćeš zbog mene nastaviti da pevaš sve dok te grlo služi i pesma priziva."

Nedugo posle tog razgovora, Miroslav je ostao bez majke.

- Mama mi je umrla sa 47 godina, kad je meni bilo 25. Mnogo mi je žao što nije dočekala da vidi da sam nešto napravio i stekao u životu. Mislim da sam sve dobre osobine nasledio od nje. Obožavao sam je, bila je vrlo posvećena i brižna - priča pevač, koji je poslušao majčin savet i posle njene smrti nastavio da se bavi muzikom:

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Miroslav i Gordana

- Pevao sam, ali sam imao osećaj da "pesma tugu zbori". Iz mog života je nestala osoba koja me je podojila pesmom, udahnula mi ljubav prema rodnoj kući, porodici, zavičaju, Moravi. Jedva sam se oporavio posle njenog odlaska. Pevao sam tugujući, kao da izvlačim emocije iz nekog zaključanog kovčega tuge. I one najveselije pesme podsećale su me na majku.

Ubrzo posle majčine smrti, Miroslav je doživeo saobraćajnu nesreću.

- Vozio sam školskog druga iz Mrčajevaca na autobusku stanicu u Čačku, išao sam malo brže, da on ne bi zakasnio na autobus. Na izlazu iz sela doživeli smo jeziv sudar i zadobili teške povrede. Neko je tada pustio vest da sam nastradao. Završio sam u bolnici i supruga mi je bila najveća podrška u svemu. Stalno su mi pred očima bile majčine reči i onaj njen zavet da moram nastaviti da pevam. Zahvaljujući njemu sam i nastavio da guram kroz život - iskren je naš sagovornik.

Foto: Printscreen You Tube/Hit Informer

Miroslav Ilić

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija