• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

03.03.2022

07:47

VODIM SE KAO STALNO ZAPOSLENA! Kija Kockar progovorila o svom novom zanimanju, pa otkrila kakav je Saša Mirković kao poslodavac!

Estrada

VODIM SE KAO STALNO ZAPOSLENA! Kija Kockar progovorila o svom novom zanimanju, pa otkrila kakav je Saša Mirković kao poslodavac!

Podeli vest

Ističe da je vredna i ambiciozna!

Bivša rijaliti učesnica, pevačica, a od nedavno i zaposlena kao PR u Hajp produkciji, Kristina Kija Kockar za sebe kaže da je vredna i ambiciozna i da joj nijedan posao ne predstavlja opterećenje.

Foto: Foto: Informer.rs/T. Matić

U razgovoru za gorepomenuti list, PR Ace Lukasa govori o raznim temama i otkriva kako su je mnogi momci koristili zarad naslova u novinama, spominje i mogućnost da ponovo stane na ludi kamen, ali i svoj trenutni angažman u jednoj medijskoj kući.

Vodim se kao zaposlena u Hajpu, ide mi radni staž što mi je jako bitno - rekla je ponosna radnica i dodala da je njen šef strog prema njoj:

Mirković je vrlo pravedan, ume da bude strog ali ja zasad nisam uradila nijednu lošu stvar da bih se uplašila - bila je iskrena Kija.

Pevačica i PR tvrdi da može da radi više poslova istovremeno, jer voli kada ima više poslovnih obaveza.

 

 

Ja se nikad ne opredeljujem za jedno zanimanje, uvek volim da radim više stvari istovremeno i nije mi problem zbog toga, bolje se osećam kada imam više obaveza u toku dana - kaže Kockareva, i dodaje da bi bila i dobra novinarka:

Kada bih bila novinarka, radila bih sa svima intervjue, a da li bi oni radili sa mnom, to je već druga stvar - ističe Kija.

S obzirom na to da mnogo radi, svi su zainteresovani za njeno trenutno emotivno stanje.

Trenutno nemam nikoga. Prilaze mi muškarci, ali ništa konkretno. Udvaraju mi se na različite načine, neki mi čak šalju i mejl sa konkretnim ponudama - nasmejala se ona, i spomenula kako su je mnogi muškarci koristili zarad medijske pažnje:

 

 

Mnogi su imali potrebu da budu u mom društvu kako bi dobili naslov, kao na primer Draško Stanivuković. Kada primetim takve stvari, samo se sklonim od njih i bude mi krivo zbog toga - kaže Kristina, i otkriva da li bi se ponovo udala.

Udala bih se ponovo, ne bežim od toga, ali ako ne moram, ne bih. Probala sam, videla sam kako to izgleda. Kada sam se razvela tada sam želela da imam pored sebe nekoga, jer sam navikla da je neko tu, međutim, sad sam se već navikla ovako i lepo mi je. Smatram da brak ne treba da definiše ženu, svi ljudi koji žele da stupe u brak treba dobro da razmisle i da shvate da to nije igra i da mogu da povrede ne samo voljenu osobu nego i prijatelje, porodicu i sve oko sebe - rekla je Kija.

Sa Lunom nema zle krvi

 

 

Kockareva je prokomentarisala i u kakvim je odnosima danas sa Lunom Đogani, svojom nekada ljutom rivalkom.

Mirković je rekao da smo u dobrim odnosima, ali to je sada za mene prošla tema. Posle rijalitija se nismo  nikada videle, pisalo se čak i da smo se srele u Dubaiju, ali to nije tačno, tako da tu nema zle krvi sa moje strane, sigurna sam da ni sa njene strane nema - kratka je bila Kija.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija