• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.03.2022

15:48

OVO JE OTAC MARKA MILJKOVIĆA! Njegov tata se oglasio samo jednom i komentarisao Luninu prevaru!

Estrada

OVO JE OTAC MARKA MILJKOVIĆA! Njegov tata se oglasio samo jednom i komentarisao Luninu prevaru!

Podeli vest

Poznati rijaliti učesnik juče je izgubio majku za koju je bio veoma vezan i koja je rado o svom sinu govorila u medijima

Marko Miljković iznenada je izgubio majku, Nedeljku koja je juče preminula u Brusu. Ona je često govorila o svom sinu, dok se Miljkovićev otac retko oglašavao. 

Foto: Instagram/printscreen

Marko s majkom Nedeljkom

Markov tata, Dobrivoje Miljković samo je jednom prilikom komentarisao svog sina i njegovu tadašnju devojku Lunu:

Foto: Prntscreen

Dobrivoje Miljković, otac Marka Miljkovića

- Marko voli Lunu sigurno! Video sam i na televiziji, a i sam mi je pričao. Ona bi kod njega živela kao carica, ali ne sme da laže, vara i gleda u drugoga. Ne ulazim u to da li je ona njega prevarila s tim dečkom (Gastoz op. aut.), ali morala bi da ispoštuje Marka hiljadu posto - rekao je tada, a zatim dodao:

- Što se tiče muško-ženskih odnosa, mora da ga poštuje, jer on s te strane neće da pogreši. Neće da bude s drugom, neće da je prevari i isto očekuje od nje. To je za njega najteža greška sa ženske strane. Imao je on dosta devojaka, ali koja god je tako nešto uradila, on bi to odmah sutradan raščistio. Mora da mu svaka bude verna hiljadu posto - preneo je Skandal.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neko iz mase

pre 2 godine

Aha haaa ,pa priznao je da je tukao svoju devojku a,ona je bila ljubavnica ozenjenog coveka pred kamerama, nacijom -kakav brak -bljuccc!

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija