• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

14.03.2022

21:24

NE VOLI NEPRAVDU! Marija Šerifović progovorila o SUMNJIVIM ODLUKAMA u "Zvezdama Granda" - Priznanjem sve ŠOKIRALA!

Printscreen You Tube

Estrada

NE VOLI NEPRAVDU! Marija Šerifović progovorila o SUMNJIVIM ODLUKAMA u "Zvezdama Granda" - Priznanjem sve ŠOKIRALA!

Podeli vest

Pevačica Marija Šerifović je dugogodišnji član žirija poznatog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"

Marija je progovorila o nepravednim potezima u ovom šou-programu i saradnji sa Aleksandrom Milićem Milijem, kao i sve češćim stihovima u domaćim pesmama u kojima se potencira na nasilju.

- Spremna sam za sve što nas očekuje u "Zvezdama Granda". Što se tiče nasilja u pesmama, da, kad uzmemo da čitamo te tekstove, ima svega i svačega, to je malo diskutabilno. One ne zastupaju te stavove, te žene koje pevaju takve pesme, to je umetnička sloboda, sigurna sam da je tako - rekla je Marija Šerifović nakon čega se dotakla rada sa Aleksandrom Milićem Milijem u "Zvezdama Granda", ali i pretnjama na račun Viki Miljković, koje je rekla u naletu besa tokom jedne od poslednjih emitovanih emisija.

Foto: printscreen

Aleksandar Milić Mili

- Nije mi teško da sarađujem sa Milijem, vidite da mi super sarađujemo. Zabavno je, dapače. Priče da favorizujem svoje kandidate, da lobiram, utičem na ljude, normalno je da ću njih da favorizujem. To radim tokom čitave sezone. Normalno je da stavim na društvene mreže da ljudi glasaju za njih. Ako ćemo iskreno, jedina osoba koja tu mnogo više gura, mulja od svih nas je upravo Mili. Ako se sećamo, on izađe na scenu i svira sa svojim kandidatom, ja nisam. A imao je i još neke osim tog sa kojim se pojavio, ja nisam - kazala je Marija, pa dodala:

Foto: Beograd.rs

Marija Šerifović

- Viki nisam pretila, ja njoj pretila pesnicom u glavu? Ma, kakvi, ja sam sunce i proleće ovog žirija! 

Foto: Printscreen You Tube

Marija Šerifović

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15