• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2022

20:53

DECA POZNATIH KOJA SU KRENULA PUTEM SVOJIH USPEŠNIH RODITELJA! Svi imaju NEVEROVATNE KARIJERE, a ON se POVUKAO SA JAVNE SCENE zbog OVOGA!

informer.rs

Estrada

DECA POZNATIH KOJA SU KRENULA PUTEM SVOJIH USPEŠNIH RODITELJA! Svi imaju NEVEROVATNE KARIJERE, a ON se POVUKAO SA JAVNE SCENE zbog OVOGA!

Podeli vest

Mnogi naši estradni umetnici su ostavili neizbrisiv trag na javno sceni, a istim putem su krenula i njihova deca, iako njihovi naslednici ne pevaju istu vrstu muzike kao njihovi roditelji.

Na domaćoj sceni ima mnogo dece poznatih ličnosti koja su se izborila za svoje mesto na estradnom nebu.

Anastasija Ražnatović

Ćerka folk pevačice Svetlana Cece Ražnatović, krenula je majčnim putem. Anastasija Ražnatović, objavila je nekoliko pop pesama koje su ubrzo postali hitovi i  postale neizbežan repertoar svake kafane.. Ova 23-godišnja pevačica svoju prvu pesmu „Savršen par“ objavila je 2018. godine, a sa njom je postigla veliki uspeh. Nakon toga je ne snimila još četiri pesme, koje imaju po nekoliko miliona pregleda na Jutjubu.

 

 

Zanimljivo je da je autor tekstova Anastasijinih pesama Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, koja je napisala najveći broj teksotva pesama njenoj majci, Svetlani Ceci Ražnatović.

Pre pevačke karijere, Anastasija je bila aktivna na društvenim mrežama i ima preko milion pratilaca. Ona često objavljuje slike i snimke iz provoda, sa putovanja, a svaka fotka broji po nekoliko desetina hiljada lajkova.

Elena Kitić

Ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, Elena, nasledila je raskošan talenat od svojih roditelja! Elena, je rođena u Hanoveru i ima 24 godine, a za razliku od roditelja koji izvode narodnu muziku, ona se opredelila za drugačiji mušički pravac i pronašla se u R’n’B muzici..

Javnost ju je upoznala sa Pesma „Folira“ koju je uradila sa reperima Jalom Bratom i Bubom Korelijem, naišla je na oduševljenje javnosti, nakon čega je sa istom ekipom snima pesmu „Ne volim“.

 

 

Od 2018. godine, mlada zvezda sarađuje sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, koji je napisao muziku i tekst za singl „Geto princeza“. Elena objavljuje i provokativne fotke u izazovnim pozama u kupaćem kostimu, a u prvom planu su uglavnom njene obline - zadnjica i dekolte.

Marija Šerifović

Marija Šerifović potiče iz muzičke porodice, a talenat je nasledila od jedne od najpoznatijih pevačica narodne muzike Verice Šerifović. Verica joj je prenela ljubav prema muzici.

Svoju karijeru, Marija je počela karijeru 2003. godine, kada je objavila svoj prvi album "Naj, najbolja". Od početka Šerifovićeva se na našoj sceni isticala svojim neverovatnim vokalnim mogućnostima, koje su joj donele uspešnu karijeru.

 

 

Marija je postigla najveći uspeh 2007. godine na Pesmi Evrovizije u Helsinkiju, gde je odnela pobedu sa pesmom "Molitva". Hitovi po kojima je Šerifovićeva poznata su: "U nedelju", "Ja volim svoj greh", "Sama i nervozna", "Pametna i luda".

Nikola Rokvić

Nikola Rokvić je pošao očevim stopama, a dokazao je da iver ne pada daleko od klade. Svoj neverovatan glas i talenat je nasledio od pokojnog pevača narodne muzike Marinka Rokvića. 

Po ugledu na svog oca, Nikola je na početku karijere pevao narodne pesme, a nakon toga se odlučio za malo moderniji pravac, pop. Tokom karijere pevač je objavio tri albuma "Oprosti mojoj mladosti", "Prećuti mi" i "Ovaj put". On je učestvovao na Grandovim festivalima, a na jednom od njih je postigao veliki uspeh sa pesmom "Med i slatko grožđe".

 

 

Pesme koje su obeležile njegovu karijeru su: "Oprosti mojoj mladosti", "S kim si me noćas varala", "Al' nema nas", "Ja nisam taj", "Nema više druga mog", "Pao sam" i druge.

Nikolija Jovanović

Pevačici Nikoliji Jovanović je popularnost bila zagarantovana još dok se kao dete sa majkom Vesnom Zmijanac pojavljivala na naslovnim stranama, a sa pet godina se pojavila u maminom spotu za pesmu „Kad bih znala kako si“.

Foto: Novak Đurović

Nikolija Jovanović

Svoj put nastavila je da gradi u rijalitiju „Survajver”, a kasnije se latila mikrofona, nakon čega je nanizala nekoliko hitova i stupila u vanbračnu zajednicu sa muzičarem Reljom Popovićem, inače sinom poznate balerine Zoje Begoli, sa kojim ima dve ćerke.

Pesme koje su obeležile njenu pevačku karijeru su: "Opasna igra", "Promeni mi planove", "Loš momak", "Niko kao mi" i druge. Nikolija iza sebe ima dva studijska albuma "No1" i "Yin&Yang".

Stefan Živojinović

Stefan Živojinović je stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a pre dve godine je odustao od pevanja iako ima raskošan talenat. imao je kratku pevačku karijeru, od koje je uprkos talentu odustao ove godine.

Stefan je tokom svoje kratke karijere objavio pet pesama, od kojih je jedna bila naslovna numera druge sezone serije „Ubice mog oca“.

Foto: printscreen

Stefan Živojinović

Živojinović se u maju 2020. godine oglasio saopštenjem u kome je obavestio publiku da se povlači iz javnog života i pevanja:

- Želeo bih da obavestim javnost da sam rešio da se povučem s javne scene i iz javnog života. Prethodnih godina mediji u Srbiji su objavljivali brojne tekstove povodom kojih nisam želeo da pokrećem sudske postupke, iako su mnogi sadržali neistinite informacije koje ovim putem demantujem. Molim sve medije da poštuju moju odluku o povlačenju iz javnosti i da se ubuduće uzdrže od bilo kakvih informacija o meni, a naročito onih koji zadiru u moju privatnost - stajalo je u njegovom saopštenju.

Jelena Jevremović

Ćerka Mikija Jevremovića, Jelena Jevremović, je, takođe, uspešna pevačica. U detinjstvu je otkrila svoj pevački talenat, a kao učenik osnovne muzičke škole osvojila je nekolko nagrada na međunarodnim i domaćim festivalima. Objavljivanjem prvog albuma „Hajde zažmuri“ 2002. godine zakoračila je u profesionalni svet muzike.

Foto: Instagram

Jelena Jevremović

Snimila je duet „Ljubav po sebi je greh“ sa svojim ocem Mikijem Jevremovićem. Pre 15 godine se povukla iz muzike zbog razvoda roditelja zbog čega je završila u bolnici usled komplikacija sa crevima. U Parizu se udala Peđu Nedeljkovića, a sa njim ima dvoje dece. Osim muzikom, ona se bavi i pisanjem, a iza sebe ima jedan objavljen roman.

Luna Đogani

Luna Đogani je od samog rođenja bila poznato lice zahvaljujući majci Anabeli i ocu Gagiju. Kada je ušla u „Zadrugu 1“, nadmašila je popularnost roditelja. Po izlasku iz Bele kuće u Šimanovcima, okušala se kao preduzetnica, otvorivši butik koji nije zaživeo. Nastavila je da gradi karijeru kao rijaliti zvezda, pobedivši u "Zadruzi 2", nakon čega se oprobala u muzičkim vodama, u čemu se nije proslavila, zbog čega je svoj život izložila gledateljima kraj malih ekrana, ušavšu u „Zadrugu 3“. 

Foto: Instagram/printscreen

Luna Đogani

Nakon toga, osnovala je jutub kanal sa sadašnjim mužem Markom Miljkovićem. Inače njih dvoje su prošle godine postali roditelji, kada se Luna porodila i na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Mia. Nedavno su se preselili na Bežanijsku kosu.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija