• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

17.03.2022

23:15

VODITELJKA REKLA SVE ŠTO JOJ LEŽI NA SRCU! Sanju Kužet nikada nismo VIDELI u OVOM IZDANJU!

Informer

Estrada

VODITELJKA REKLA SVE ŠTO JOJ LEŽI NA SRCU! Sanju Kužet nikada nismo VIDELI u OVOM IZDANJU!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Kužet priznala je da ne gleda emisije u kojima je ona domaćin programa.

- To sam radila u početku. Ovde provedem 6 sati snimajući jednu epizodu, ako bih je pogledala još 3 sata u celosti mislim da bi to bilo previše posla. Ja sam više puta istakla da svoj posao ne živim, ja svoj posao radim i tu sam jasno stavila granicu između moje privatnosti i posla. Balans je najbolja stvar - rekla je voditeljka za "Blic" i dodala:

Foto: Printscreen You Tube

Sanja Kužet

- Moja profesija se poslednjih godina svela na “Zvezde Granda” jer je to bio moj put koji sam odabrala pre 9 godina. Tu sam gde sam. Zadovoljna sam i to je bila dobra odluka.

Naglašava da se sa kolegom Vojom Nedeljkovićem uglavnom ne sukobljava, ali postoji jedna stvar oko koje se porečkaju.

- U baražu eventualno, ako se konsultujemo ko bi iz baraža trebalo da ide u naredni krug, ali smo čak i tu vrlo slični - otkrila je Sanja i istakla da joj je najteži deo programa kada treba da najavi kandidata:

Foto: printscreen

Sanja Kužet

- To, recimo, nimalo nije jednostavno, a deluje tako ležarno i opušteno. Treba da budete veoma potkovani znanjem, poslom i iskustvom da biste to tek tako ljudima prezentovali. To je prava stvar, kad vas oni prihvataju i imaju utisak kao da ste sa njima u dnevnoj sobi.

Sanja je dugo na malim ekranima.

- 18 godina radim ovaj posao i zaista nekad kada pogledam fotografije i emisije od ranije prosto kažem sebi: “Da li je moguće da ja imam ovoliko godina”- kroz smeh kaže Sanja.

Kada se ugase kamere pomenutog takmičenja, Sanja ističe da voli da pogleda neki dobar film koji je dobila po preporuci:

- Veliki procenat serija i filmova, dosta toga dobijem preko poruka kao preporuke ljudi koji gledaju i prate. Ako od nekoga dobijem, čije mišljenje mi znači, dobru preporuku za neki film ili seriju, dam mu šansu i pogledam. Naravno, i knjige su tu. To su stvari koje me opuštaju.

Foto: printscreen

Sanja Kužet

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija