• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

20.03.2022

20:37

EVO SA KOLIKO GODINA SU POZNATI IZGUBILI NEVINOST! A ovako je izgledalo prvo se*sualno iskustvo Cece Ražnatović!

ATA Images/Insajder/Marko Đoković/Ivan Dobričić

Estrada

EVO SA KOLIKO GODINA SU POZNATI IZGUBILI NEVINOST! A ovako je izgledalo prvo se*sualno iskustvo Cece Ražnatović!

Podeli vest

Iako naše poznate ličnosti ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić, Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević otkrili kada su izgubili nevinost

Kristijan Golubović nevinost izgubio sa 13 godina.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristijan Golubović

- Prvi se*s sam imao u Kruševačkoj 25 ili 35. Datum je bio 9.9.1983. godine, a devojka je bila moja prva ljubav koja je išla sa mnom i u osnovnu školu - istakao je Golubović.

Svetlana Ražnatović Ceca izgubila je nevinost sa 18 godina.

Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović

- Bila sam nevina do svoje osamnaeste. Moj prvi put je bio sa muškarcem sa kojim sam bila godinu i po. To nisam uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam - pa i nije nešto naročito. Tek sa svojim mužem sam počela da uživam u se*su - priznala je Ceca.

Zdravko Čolić je svojevremeno otkrio da je prvi se*s imao sa jednom čobanicom.

Foto: Insajder/Marko Đoković

Zdravko Čolić

- To se desilo na livadi, pa nisam ja džabe Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce sam kao dete iz grada bio jako simpatičan - uz osmeh je pričao Čola.

Starleta Stanija Dobrojević prvi se*s imala nakon punoletstva.

Foto: ATA Images

Stanija Dobrojević

- Mene mama nije do 17, 18. godine pustila samu sa dečkom na more! Ja kukam, plačem, pričam da sve drugarice idu sa momcima, a ona meni - idi slobodno, ali kad se vratiš, idete oboje kod ginekologa. Danas devojčice 'to' rade sa 13, 14, a ja sam se čuvala nakon petogodišnje veze - ispričala je Stanija tokom učešća u rijalitiju "Farma".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5": 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija