• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

22.03.2022

17:48

MIROSLAV ILIĆ NAJVEĆI BARD MUZIČKE SCENE SLAVI ZLATNI JUBILEJ: 50 GODINA KARIJERE! (FOTO)

Promo

Estrada

MIROSLAV ILIĆ NAJVEĆI BARD MUZIČKE SCENE SLAVI ZLATNI JUBILEJ: 50 GODINA KARIJERE! (FOTO)

Podeli vest

Velikan domaće muzičke scene, Miroslav ilić, najavljuje grandiozan solistički koncert povodom 50 godina uspešne karijere koji će se održati 10. decembra 2022. godine u Štark Areni od 20h, u organizaciji Hype produkcije.

Ulaznice su u prodaji na Tickets Vision i tickets.rs prodajnim mestima.

Bard narodne muzike, Miroslav Ilić je davne 1972. godine započeo blistavu karijeru koja je od samog početka krenula uzlaznom putanjom i sada već broji milionske tiraže i mnoštvo hitova poput: “Nije život jedna zena”, “Još te nešto čini izuzetnom”, “Vino točim a vino ne pijem”, “Ova noć”, “Jesen sedamdeset i neke”, “Lažu da vreme leči sve“, “Polomiću čaše od kristala”, ”Luckasta si ti”, “Božanstvena ženo”, “Voleo sam devojku iz grada”, “Pozdravi je pozdravi” i mnoge druge.

Foto: Promo

Koncert Miroslava Ilića

Pored pedesetogodišnjice muzičke karijere, najveći bard domaće muzičke scene će, već tradicionalno, slaviti i svoj rođendan sa obožavaocima koje će iznenaditi novim pesmama i ekskluzivnim gostima.

Spektakularan koncert Miroslava Ilića, 10. decembra 2022. godine od 20h u Štark Areni biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim pesmama koje se smatraju evergreen hitovima na našim prostorima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija