• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S.K.

23.03.2022

07:00

IMA SE, TROŠI SE! PEVAČICA I FUDBALER UŽIVAJU ZA SVE PARE - Kaća i Gobelja pukli 30.000 evra u Dubaiju!

Estrada

IMA SE, TROŠI SE! PEVAČICA I FUDBALER UŽIVAJU ZA SVE PARE - Kaća i Gobelja pukli 30.000 evra u Dubaiju!

Podeli vest

Katarina Grujić i Marko Gobeljić pukli su 30.000 evra za deset dana u Dubaiju!

Fudbaler Crvene Zvezde pre mesec dana je supruzi kupio stan na Novom Beogradu vredan 408.000 evra, a sada je odlučio da je počasti i luksuznim odmorom.
 

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić
Paprene cene


- Ugrabili su malo vremena za sebe i otputovali na egzotičnu destinaciju. Deset dana ostaju u Dubaiju, gde uživaju i u moru i u luksuzu. Gobelja nije štedeo pare, jer obožava Kaću i želi u svemu da joj ugodi - priča za Informer izvor blizak bračnom paru.

Za svoj rajski odmor Kaća i Marko izabrali su hotel "Fajv Palm Džumeraj", koji je jedan od najluksuznijih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima:

- Iz njihovog apartmana je predivan pogled na more. Odseli su u apartmanu, gde noćenje sa doručkom plaćaju čak 3.000 evra. Nekoliko puta su već bili na ručku u poznatom restoranu "Ce la vi", gde su cene paprene, samo ceđeni sok tamo košta 25 evra! Kaći se tamo veoma dopada, pa je sa pratiocima na Instagramu podelila neke snimke i fotografije.

Foto: printscreen

Katarina Grujić
Vraća se nastupima


Supružnici su na ovo putovanje krenuli bez tromesečne ćerke Katje.

- Čuva je u Beogradu Kaćina starija sestra Bojana. Sve vreme su na vezi i gledaju se preko video-poziva kako bi se uverili da je sve u najboljem redu. U početku su brinuli što je ostavljaju jer je još beba, međutim, sve protiče u najboljem redu - kaže naš izvor i dodaje da Grujićevu posle odmora čeka naporan posao:

Pokazala savršenu figuru

Kaća Grujić je tri meseca posle porođaja uspela da vrati devojačku liniju i time se hvali na sva zvona. Pevačica često na Instagramu objavljuje fotke u kupaćem kostimu, a pohvale stižu sa svih strana.
"Mama se vratila", napisala je Kaća uz jednu svoju seksi fotografiju.

- Kaća puni baterije u Dubaiju, jer je od četvrtog aprila čekaju brojni nastupi u Srbiji i inostranstvu.


POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija