• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Šašić

23.03.2022

16:38

ZAVRŠENO SUĐENJE MIRJANE I MIROSLAVA ILIĆA! Antonovićka i pevač moraju ponovo na sud - ovo su svi detalji!

ATA Images

Estrada

ZAVRŠENO SUĐENJE MIRJANE I MIROSLAVA ILIĆA! Antonovićka i pevač moraju ponovo na sud - ovo su svi detalji!

Podeli vest

Miroslav Ilić nasmejan je stigao u Palatu pravde gde je održano jedno od poslednjih ročišta na suđenju u procesu u kom Devin Antonović želi da dokaže da mu je on otac

Devinova majka Mirjana posebno se zauzela u ovom slučaju i rešena je da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina, a šta je rekla pre ročišta pročitajte OVDE

Po završetku suđenja, Mirjana se odmah oglasila.

- Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Za svakog bi ovo bilo stresno, ne samo za mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam - rekla je Mirjana, a onda se obratio i njen advokat.

- Kada budemo dobili odluku suda, saopštićemo je. Ne možemo da iznosimo detalje sa suđenja. Postupak je okončan, ne znamo kada će biti doneta konačna odluka. Stranke su bile korektne i odnos je bio korektan, stranke mogu uložiti žalbu ukoliko nisu zadovoljne ishodom - rekao je advokat.

Foto: ATA Images

Miroslav Ilić

Već sutra, u četvrtak, oni će se ponovo sresti u sudu jer je pevač podneo tužbu protiv bivše ljubavnice za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja.

POGLEDAJTE NOVU EMISIJU "NA SASLUŠANJU" SA OGNJENOM AMIDŽIĆEM:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miodrag Stojanovic

pre 2 godine

Ovaj pevac bio mi je veoma omiljen. Sada ga nebi gledao ni slusao i kada bi mi nudio velike pare. Njegovo ponasanje je skandalozno, odvratno. Umesto kao gospodin, da gospodju i njezinog sina pocasti Srpskim rostiljem, kaze im da su u zabludi, napravi DNK analizu i pokaze celom svetu, najvaznije svojim najblizim da on nije otac. To je ono sta bi pravi muskarac uradio. Zbog ovakvog ponasanja, pokri se, zavuci se u neku rupu, da te negledam vise. Previse je previse. Siroma si u dusi, sirotinjo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija