• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

19:51

ZVALI SU ME SPONZORUŠOM! Tina Ivanović zbog PESME prošla kroz PAKAO!

Estrada

ZVALI SU ME SPONZORUŠOM! Tina Ivanović zbog PESME prošla kroz PAKAO!

Podeli vest

Pevačica Tina Ivanović progovorila je o svojoj karijeri i tom prilikom otkrila kroz šta je prošla zbog svoje pesme "Bunda od nerca".

Naime, ona je priznala da je zbog teksta pesme pretrpela brojne uvrede, te da su je zbog reči koje je otpevala nazivali ženom lakog morala.

- Nazivali su me sponzorušom i slično... Nažalost, otkad sam se pojavila na estradi postoje te predrasude o meni, a ja nisam takva osoba da se laktam i da idem i govorim ''e, ja nisam ta'', dela govore više od hiljadu reči - rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Foto: printscreen

Tina Ivanović

Podsetimo, Tina je svojevremeno operisala rak dojke, a nedavno je progovorila o teškom periodu.

- Imala sam tri operacije, ali hvala dragom Bogu, sve je u redu. Sve se na vreme otkrilo, bio je dobroćudni tumor, iako su mi u početku rekli da je zloćudni u pitanju, ali se na kraju ipak ispostavilo da je dobroćudni, na moju veliku sreću. Treba imati poverenja u svog doktora i to je ključna stavka do izlečenja, i ovim putem puno pozdravljam svog doktora, koji je divan čovek i imala sam potpuno poverenje u njega. Davao mi je nadu posle prve biopsije, kad smo dobili rezultati i ispostavilo se da je benigno, svi smo danuli dušom. Sada sam, opet kažem hvala Bogu, potpuno zdrava, prava, evo vidite, lepa, prelepa.

Foto: printscreen instagram

Tina Ivanović

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija